閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

16 12
發新話題

扭紋蛇(未見過快d入黎)

扭紋蛇(未見過快d入黎)

唔關事囉........佢地想生仔ja
一返工.......就想放假XDD

引用:
原帖由 火柴仔 於 2006-12-7 01:19 AM 發表
唔關事囉........佢地想生仔ja
勁啵∼∼∼咁聰明既你,咁都知?

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-12-7 10:35 AM 發表

勁啵∼∼∼咁聰明既你,咁都知?
邊係勁呀........有睇電視ja

應該升你做動物性生活教育主任...哈哈

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-12-8 10:42 AM 發表
應該升你做動物性生活教育主任...哈哈  
咁又唔好咁講......我都係識小小ja

但係全個壇得你一個答到∼∼勁!

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-12-8 07:17 PM 發表
唔會呀嗎.....佢地唔答ja

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-12-8 19:17 發表
我都未答

引用:
原帖由 ~車仔~ 於 2006-12-10 04:31 AM 發表

我都未答
我都話有人識嫁啦...唔只得我

ho!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我最駑蛇牙!!!

wht was that
回憶只是遺忘了,並不是被丟棄了,重要的東西是不會被丟棄的,只是埋藏在心靈的深處

好得意啊~~~~

在電視看過好多次啦...不就是為生仔而XX中嗎!?
幸福,永遠在我遙遠的地方,每當我快要捉著它時,它便會在我眼前消失......
所以我決定讓自己創造快樂,只因我希望能在生命結束前,得到我所應得的幸福......

16 12
發新話題