閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

【有關】12月9日(星期六)唱k∼∼∼(報左名既聽日準時)

【有關】12月9日(星期六)唱k∼∼∼(報左名既聽日準時)

日期   :12月9日(星期六)
時間   :下午2點半
地點   :旺角創興廣場Neway
已報名會員:靈靈,小妹子,車仔,浪子楊顯 ,BB五歲 ,魔玲婆婆
                 (煙仔晏D先出黎) chungs001話夜晚9點我地仲未走或有下半場佢出黎
集合地點 :旺角地鐵站(B2出口個牌下面等)
      即係未上樓梯之前,千奇吾好出B2出口!

今次活動人數係8個人,大家記住吾好遲到∼∼∼

12/9 我應該得.....
加我名~~

嗚嗚嗚~~我要去學車..黎唔到啦.. ..等下一次啦..

MK好似唔止一間NEWAY..........>.<
壞人編輯部
BB相IN HKP~~
訂單殺不盡,挖礦單又生~~

回覆:浪子楊顯
加左你名啦∼∼

回覆:BB五歲
係呀∼∼吾止一間,暫定地點係旺角其中一間Neway,到時會打集合地點出黎,放心∼∼
咁你去吾去?

回覆:kinji
你吾學可以出到∼∼∼嘿!

我想問係中午定夜晚架....
中午我就去得,夜晚就.....

回覆:魔玲婆婆
吾好意思,吾記得打返個時間出黎!

係下午3點,咁你出吾出?要吾要加麻你名?

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-11-25 10:56 AM 發表
回覆:魔玲婆婆
吾好意思,吾記得打返個時間出黎!

係下午3點,咁你出吾出?要吾要?
3點開始都好喎,不過想問下你地介唔介意我年齡比較大架,
唔介就加我啦
重有想問你地玩到幾點架??
好多謝好多好朋友^3^

你都吾係好大,你27姐∼∼
出黎個d有d仲大過你,已經加麻你名冇問題...到時會有短信通知你!

因為係我地搞既係網上眾會,當然吾同年齡既人都有,所以我地吾會介意∼∼∼

我好有可能黎唔到...因為8號晚要返大陸同個fd慶祝生日...9號先返落黎...
我怕我訓死左....
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-11-25 11:33 PM 發表
我好有可能黎唔到...因為8號晚要返大陸同個fd慶祝生日...9號先返落黎...
我怕我訓死左....
同你個fd慶祝生日....唔係同女朋友咩

其實我都想去下的~~~
可是o個日好似唔係太得.......要再睇~

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-11-25 11:35 發表
你都吾係好大,你27姐∼∼
出黎個d有d仲大過你,已經加麻你名冇問題...到時會有短信通知你!

因為係我地搞既係網上眾會,當然吾同年齡既人都有,所以我地吾會介意∼∼∼
有人既年紀大過BB??
好野~~
壞人編輯部
BB相IN HKP~~

引用:
原帖由 BB五歲 於 2006-11-26 10:43 AM 發表

有人既年紀大過BB??
好野~~
大過你有咩出奇呀! 你得5歲...lee度人人都大過你啦 =.=

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-11-26 10:49 發表

大過你有咩出奇呀! 你得5歲...lee度人人都大過你啦 =.=
BB用番實際年齡計數~~
壞人編輯部
BB相IN HKP~~

發新話題