閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

新手報到卅吹水區∼∼

我是第76個人
我叫taruru,讀F1
http://freeyclub.com/forum/?fromuid=1631
Best Forum 一定要看!!!!

hi......你好

大家好.....<=新人一個....我..頭像唔識用ar.....我第一次上talk forum  有冇人教我用下呢 ^^  麻煩哂..

我叫taruru
在下今年十二歲

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
http://freeyclub.com/forum/?fromuid=1631
Best Forum 一定要看!!!!

你好~我係第80個黎自我介紹既新人唷~
今年23歲~大家可以叫我阿風~
興趣係玩online game~打機~上網同訓覺~
新人一個咩都唔識~希望各位舊人可以教教我

識得上黎呢度自我介紹,就證明你已經好醒,好聰明了
男人比塊頭;女人比行頭!

寫到明係新手報到同吹水~
如果都唔識黎~咁就真係豬黎架啦>.<

新人一名多多指教
想識D20至26歲人

呵呵~那我就係第84個入黎吧!?

我叫藍酷言,大家叫我小言就可以啦~
興趣好多,但最鍾意係攝影、出國旅行還有玩!!!
最唔鍾意比人管制我的自由!!
擅長:煮飯做甜品同踢腿 (曾經在上年試過踢爆家中大門,因此被老媽修理得好慘...)
現職:原本是銷售員,但在幾日前辭掉了工作,因為...我和死黨合資的店舖終於開張啦!
       哇哈哈哈哈~~終於一嘗做老闆的心願啦! 爽!!

是一個喜怒無常,性格被家人朋友說粗魯的23歲女生,請大家多多指教囉~
幸福,永遠在我遙遠的地方,每當我快要捉著它時,它便會在我眼前消失......
所以我決定讓自己創造快樂,只因我希望能在生命結束前,得到我所應得的幸福......

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-4-24 06:10 PM 發表

擅長:煮飯做甜品同踢腿 (曾經在上年試過踢爆家中大門,因此被老 ...
好叻女喎,咁年輕就自己做老闆
恭喜!恭喜!
男人比塊頭;女人比行頭!

引用:
原帖由 彩虹女神 於 2007-4-27 13:43 發表

好叻女喎,咁年輕就自己做老闆
恭喜!恭喜!
多謝多謝~終於達成25歲前開鋪做老闆既心願啦~好感動!!!
幸福,永遠在我遙遠的地方,每當我快要捉著它時,它便會在我眼前消失......
所以我決定讓自己創造快樂,只因我希望能在生命結束前,得到我所應得的幸福......

引用:
原帖由 -b仔- 於 2007-3-20 20:41 發表
大家好.....<=新人一個....我..頭像唔識用ar.....我第一次上talk forum  有冇人教我用下呢 ^^  麻煩哂..
新來居民既權限係用唔到頭像既~~
壞人編輯部
BB相IN HKP~~
訂單殺不盡,挖礦單又生~~

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-4-24 18:10 發表

擅長:煮飯做甜品同踢腿 (曾經在上年試過踢爆家中大門,因此被老 ...
RED:BB最驚暴力既女生~~>.<
壞人編輯部
BB相IN HKP~~

引用:
原帖由 BB五歲 於 2007-4-27 19:51 發表

RED:BB最驚暴力既女生~~>.<
什,什麼暴力女生!?
我只不過...比一般女生腳力大一D、鍾意踢腿多一D...但我可是嬌滴滴又柔弱既女生啊!!!

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-4-27 21:05 發表

什,什麼暴力女生!?
我只不過...比一般女生腳力大一D、鍾意踢腿多一D...但我可是嬌滴滴又柔弱既女生啊!!!
如果踢落個BB仔度咁咪會.........

BB好驚呀~~

PS:如果姐姐反訓&同BF試過孖鋪的話,佢一晚之內可能比你一腳伸落床閒閒地三五七次.........
壞人編輯部
BB相IN HKP~~

發新話題