閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

新手報到卅吹水區∼∼

引用:
原帖由 小傻子 於 2007-2-5 11:49 AM 發表
hi, 我係小傻. 我喜歡看書, 食嘢, 睇戲及玩tarot. 有興趣的大家一起聊吓.
hihi~你都幾得意...叫自己做小傻...

吖~~唔通大傻係你阿哥....???
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

引用:
原帖由 小傻子 於 2007-2-5 11:49 AM 發表
hi, 我係小傻. 我喜歡看書, 食嘢, 睇戲及玩tarot. 有興趣的大家一起聊吓.
你係吾係學生黎?

回復 #62 靈靈 的帖子

我唔係學生嚟, 我返緊工的

引用:
原帖由 煙仔 於 2007-2-5 07:04 PM 發表

hihi~你都幾得意...叫自己做小傻...

吖~~唔通大傻係你阿哥....???
如果我有個阿哥, 我唔mind 叫他一聲 "大哥".

引用:
原帖由 小傻子 於 2007-2-6 11:21 AM 發表
我唔係學生嚟, 我返緊工的
依度多學生麻.....咪順口問麻你係吾係囉

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-2-6 12:38 PM 發表

依度多學生麻.....咪順口問麻你係吾係囉  
唔緊要, 由畢業到現在, 我出街時仍然有人認為我是學生. 我不知幾開心 (代表我的樣唔老) .

yy say

Good afternoon ah...

引用:
原帖由 小傻子 於 2007-2-6 11:25 AM 發表

如果我有個阿哥, 我唔mind 叫他一聲 "大哥".
唔係大哥...係大傻哥先岩...

引用:
原帖由 multiwisdom 於 2007-2-6 04:52 PM 發表
Good afternoon ah...
留意回帖內容....下次見到無意義既回覆我會扣分!
一次警告!

新手報到下先~~
小弟~~19歲~~
msn: 請勿公開msn,留意版規!(此字句已被版主刪除)
想識多D fd~
歡迎玩cam~

大家好啊~~~本人系大陆既~~~平时钟意打波~~~睇波~~上下网~~听下歌仔`~`有兴趣就做个F啦~`

硪系新人...不過都麳踩踩....
    硪叫錒嚎...第一次黎呢度噶咋...
   希望你鍆多多指教
啞口無言

呵呵.我係新人呢'
請多多指教=)
我10分愛杰倫的'
吾知有冇人係杰倫迷呢xD

哦~~多左好多新人喎...大家好吖~~多d上黎玩啦~

應該話多左好多簡體字既會員

發新話題