閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

新手報到卅吹水區∼∼

你同我都要用架啦....
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

引用:
原帖由 抽刀斷水 於 2007-1-28 06:02 PM 發表

我淨係見到呢個吹水區,其他人既年齡你都無問,淨係問我姐,短消息你有無問我就唔清楚喇。
咁D女仔又會肯爆自己年齡既秘密俾你知架?咁你咪知道好多秘密係手囉?

乜你講埋哂D咁既廣告 ...
好心你男人之家咪咁多心.....異性之間都可以係朋友,你肯定同性朋友多過異性朋友

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-1-29 08:57 PM 發表

好心你男人之家咪咁多心.....異性之間都可以係朋友,你肯定同性朋友多過異性朋友  
咁又係...

(不過,應該好少人係異性朋友多過同性朋友既

yy say

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-1-29 08:57 PM 發表

講得岩, I support u.

引用:
原帖由 抽刀斷水 於 2007-1-30 11:44 PM 發表

咁又係...

你錯啦,我就係例外果個.....我所有朋友都係異性朋友多過同性朋友!

不過朋友分好多種既,知心既有一班...普通既朋友亦有一班,好難解釋比你聽!

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-1-31 10:50 AM 發表

你錯啦,我就係例外果個.....我所有朋友都係異性朋友多過同性朋友!

不過朋友分好多種既,知心既有一班...普通既朋友亦有一班,好難解釋比你聽!
我支持你,My good friend(美女一名),佢有好多異性朋友(真係朋友個種,唔係boy friend)
當然,同性朋友也一樣好多(因為佢真係好好人,好有義氣)
男人比塊頭;女人比行頭!

引用:
原帖由 抽刀斷水 於 2007-1-30 23:44 發表

咁又係...

BB既朋友入面,的確係男少過女(BB係男嬰黎架~~)XD
壞人編輯部
BB相IN HKP~~
訂單殺不盡,挖礦單又生~~

噢,看來我真的錯了,好對唔住。

同埋我都會好好檢討下自己架喇,呵呵。

引用:
原帖由 抽刀斷水 於 2007-1-31 18:48 發表

唔好咁講~~
呢個年頭識女仔冇難度架~~

難就難在......識左之後溝唔溝到同埋點定義為之溝到姐~~

(PS:你個頭像好正~~XDD)
壞人編輯部
BB相IN HKP~~
訂單殺不盡,挖礦單又生~~

引用:
原帖由 抽刀斷水 於 2007-1-31 06:48 PM 發表

吾洗對吾住咁嚴重ar? ......朋友在心中,吾洗講咁多,我明ga啦
你得閒不如唸下....下星期六既活動點樣玩得開心d好過啦

引用:
原帖由 彩虹女神 於 2007-1-31 01:40 PM 發表

我支持你,My good friend(美女一名),佢有好多異性朋友(真係朋友個種,唔係boy friend)
當然,同性朋友也一樣好多(因為佢真係好好人,好有義氣)
你把口講野真係店過碌庶.....我冇啦啦變左你好朋友?我都未同你傾過計,就話我好好人? 好有義氣?(義氣係比你講中左,不過我都要睇下係d咩事先會義氣)

又未見過我就話我係美女....我真係服左你  我一d都吾令普通到吾普通,你未見過ja,要吾要下星期六眾會出黎見下你?

異性朋友多又點?...如果一個人品吾好格又衰,我係吾會同佢做朋友!
人令係冇用....格衰咪又係衰

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-2-1 10:29 AM 發表

吾洗對吾住咁嚴重ar? ......朋友在心中,吾洗講咁多,我明ga啦
你得閒不如唸下....下星期六既活動點樣玩得開心d好過啦  
整定各人飲歌list、點歌list(想聽但自己唔會唱的歌)、及合唱歌list,好唔好?

除左唱K,仲有乜玩?

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-2-1 10:39 AM 發表

你把口講野真係店過碌庶.....我冇啦啦變左你好朋友?我都未同你傾過計,就話我好好人? 好有義氣?(義氣係比你講中左,不過我都要睇下係d咩事先會義氣)

又未見過我就話我係美女....我真係服左你  我一 ...
人地唔係話你吖....係話緊佢自己個fd.....
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

吾覆都覆左......是但啦

hi, 我係小傻. 我喜歡看書, 食嘢, 睇戲及玩tarot. 有興趣的大家一起聊吓.

發新話題