閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

新手報到卅吹水區∼∼

引用:
原帖由 hkdd 於 2007-1-9 07:13 PM 發表
新來的,吳夠一日,呢到好旺場wo
唔旺場吖....就黎悶死我啦...
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

依排依區真係好吾旺場........  

Hi Hi

Hi Hi
I am a new one ah/

我都係新丁一名,唔知大家會唔會歡迎我呢! 我叫C.T,多多指教

回復 #33 multiwisdom 的帖子

hihi~ welcome

回復 #34 C.T 的帖子

點會唔歡迎你呢...

原來有呢個帖,咁我又介紹一下自己先。

我好文靜架,平時鍾意睇下書,聽下音樂咁囉。

雖然來了一陣子,還希望各位多多指教!

引用:
原帖由 抽刀斷水 於 2007-1-24 01:31 AM 發表
原來有呢個帖,咁我又介紹一下自己先。

我好文靜架,平時鍾意睇下書,聽下音樂咁囉。

雖然來了一陣子,還希望各位多多指教!
我都覺得你好靜....見你回帖已經知,哈哈
你少入黎我依區緊係吾知我依度有個帖.....話時話你都未介紹你幾多歲?

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-1-24 10:52 AM 發表

我都覺得你好靜....見你回帖已經知,哈哈
你少入黎我依區緊係吾知我依度有個帖.....話時話你都未介紹你幾多歲?  
哈,我係網上好鬼多職務,真係唔好意思。
PM又問我、依度又問我幾多歲,你仲要個個都唔問淨係問我,你真係逼得我呢個老餅好慘。

引用:
原帖由 抽刀斷水 於 2007-1-24 03:04 PM 發表

PM又問我、依度又問我幾多歲,你仲要個個都唔問淨係問我,你真係逼得我呢個老餅好慘。
我地就係想知你塊餅有幾老嘛....

引用:
原帖由 煙仔 於 2007-1-25 08:23 PM 發表

我地就係想知你塊餅有幾老嘛....
就係唔講呀∼見到咪知囉。

引用:
原帖由 抽刀斷水 於 2007-1-24 03:04 PM 發表

我個個都問.....吾係淨係問你一個,咪誤會
出席活動緊係要留電話....個個出席會員都有留過,年齡我個個都有問.....吾洗咁敏感啵

yy come

我要升級. 我要升級. 我要升級. 我要升級. 我要升級. 我要升級. 我要升級. 我要升級. 我要升級. 我要升級. 我要升級. 我要升級. 我要升級. 我要升級. 我要升級.

引用:
原帖由 抽刀斷水 於 2007-1-25 11:47 PM 發表

就係唔講呀∼見到咪知囉。
呵呵~咁神秘...唔通拍緊戲....

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-1-26 11:34 AM 發表

我個個都問.....吾係淨係問你一個,咪誤會
出席活動緊係要留電話....個個出席會員都有留過,年齡我個個都有問.....吾洗咁敏感啵  
我淨係見到呢個吹水區,其他人既年齡你都無問,淨係問我姐,短消息你有無問我就唔清楚喇。
咁D女仔又會肯爆自己年齡既秘密俾你知架?咁你咪知道好多秘密係手囉?
引用:
原帖由 煙仔 於 2007-1-27 04:07 PM 發表

呵呵~咁神秘...唔通拍緊戲....
乜你講埋哂D咁既廣告slogon架。

發新話題