閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

新手報到卅吹水區∼∼

引用:
原帖由 天明仔 於 2006-11-24 05:33 AM 發表
我係明仔~~~>(打呢句既時候...感覺真係怪怪地= =)
20歲嚕~~~
鐘意...........好多= =...比較鐘意影下相咁囉=_=....
呢度有無人住中西區架......只係想問下而已~~~
有既做個朋友囉~^^
唔係個頭得唔得先......
一返工.......就想放假XDD

引用:
原帖由 火柴仔 於 2006-11-24 02:13 PM 發表

我都唔喺個頭喎! 咁係咪唔可以做朋友先

引用:
原帖由 Maradona 於 2006-11-29 12:06 PM 發表
我尋日先入黎架.....
我鍾意足球,音樂,打機....
得閒搵我做個fd啦!!
好吖~咁你鐘唔鐘意賭波架?
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-11-27 07:41 PM 發表

我都唔喺個頭喎! 咁係咪唔可以做朋友先
你係問我= =~???
如果係:當然可以啦~~~nice to meet you~!!!
引用:
原帖由 火柴仔 於 2006-11-24 02:13 PM 發表

傻咩~~~當然得啦~~~
我只係想睇下有無人住係同我同一區之麻~~^^
引用:
原帖由 靈靈 於 2006-11-24 11:33 AM 發表
住中西區吾係冇,但我唸少d∼∼
哈哈哈~~~我都係少數既一份子呢~~XDDDD

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-11-29 10:13 PM 發表

好吖~咁你鐘唔鐘意賭波架?
病態賭徒∼∼∼哈哈

咁我都來報到先.........
我好老羅,吹水我唔識,聊天還可以
唔知我係第几個報到啊

引用:
原帖由 ipinky 於 2006-12-7 05:02 PM 發表
咁我都來報到先.........
我好老羅,吹水我唔識,聊天還可以
唔知我係第几個報到啊
依度個個都話自己老家啦∼∼哈哈!
你老成點先?

我叫婆婆應該我最老啦掛....
好多謝好多好朋友^3^

我叫waiter
中二 F.2

hihi~~大家好
我新來的

nice to meet u too.....

大家多d上黎吹下水啦~我好鬼死悶吖....
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

我係fm呀,
係新來架,住fanling係中環返工,
我都好大架啦,但係我好貪玩,乜都

新來的,吳夠一日,呢到好旺場wo

發新話題