閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

19 12
發新話題

【自貼區】意見收集箱

【自貼區】意見收集箱

各位如果對呢個版有任何意見 隨時歡迎o係呢個post發表
本人承諾會定期回覆及將意見提交壇主 而好既意見更會有機會加分獎勵架!!

但請會員留意 版主如未能即時回覆時,亦請耐心等候回覆唷

我想問...

有冇限制一日最多post幾多post嫁...?

引用:
原帖由 消仔 於 2006-10-1 01:31 PM 發表
我想問...

有冇限制一日最多post幾多post嫁...?
本區並無限制同日發帖量 請放心發帖

如果post一d+18ge會點樣ga??

引用:
原帖由 pkboy1232123 於 2006-10-12 08:32 PM 發表
如果post一d+18ge會點樣ga??
視乎露骨程度  例如過份色情/暴力 會即ban a/c!
呢一點大家都要注意

身為超級版主o既你
係自己地頭都唔亮下相!!

引用:
原帖由 kin990126 於 2006-11-3 12:00 AM 發表
身為超級版主o既你
係自己地頭都唔亮下相!!
咁係因為一直都冇一張合心水既相可以放上黎嘛
舊相又唔想放...所以...

引用:
原帖由 子夜 於 2006-10-3 09:02 PM 發表

本區並無限制同日發帖量 請放心發帖
但係壇規

[四] 嚴禁洗版/呃post/接龍性質的內容
呃post的定義是指無意義、空泛、接龍、過於精簡、只有符號或圖案表情(如hihi, thank you, ccc, 推)等內容。(某些特定的版會有稍為不同的版規,請會員在進入不同的版之前留意每版的版規)

洗版是指在一段短時間內不停開新topic或停回覆,或回覆內容連續相同。(本討論區規定所有會員,每人每日最多只可在同一個版裡發5個新帖)

同壇規有抵觸wo 而且我個版也希望不限制會員的發帖 這問題應怎樣解決?
[url="http://209.133.27.104/BIG5/literature/blazon.asp?userid=102294747&case=4"][/url]

引用:
原帖由 鍾倩怡 於 2006-11-17 06:07 PM 發表

但係壇規

嚴禁洗版/呃post/接龍性質的內容
呃post的定義是指無意義、空泛、接龍、過於精簡、只有符號或圖案表情(如hihi, thank you, ccc, 推)等內容。(某些特定的版會有稍為不同的版規,請會員在進入不 ...
請容許我作更正 我指無限制的是發表新帖,並非包含回覆發表
至於回覆過份多及無意義回覆, 我主要會向嚴重灌水者執法,希望會有阻嚇作用
或者你有冇其他好提議關於本區? 歡迎任何意見

最後亦感謝你抽出時間瀏覽本區

冇關系 多謝你極禮貌的回答
[url="http://209.133.27.104/BIG5/literature/blazon.asp?userid=102294747&case=4"][/url]

引用:
原帖由 kenneth1216 於 2006-11-25 02:00 PM 發表

你都幾有禮貌呀喎
你都係ar....!!!!

咁你子哥哥/姐姐快d貼啦,我好想睇你個樣呀

回復 #14 無名氏 的帖子

你所講既子哥哥/姐姐--我可以代答 佢係哥哥--

如果..禾發現有人POST假相*0*
咁佢會唔會扣分 '
禾又會唔會+分牙?-

引用:
原帖由 梨子` 於 2007-2-5 08:25 AM 發表
如果..禾發現有人POST假相*0*
咁佢會唔會扣分 '
禾又會唔會+分牙?-
首先我要因為我"遲來的回覆"道歉...

如果發現POST假相, 當然會處罰
本區已說明是自貼區, 而本版規亦已訂明 分享別人相片請到 Snapshot 快拍貼圖區

另外,如舉報成功亦會適當增加舉報者的積分

19 12
發新話題