閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

你有看過這麼漂亮的白獅子嗎

咁你係吾係又想我打爆你個口ar?

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-3-13 07:46 PM 發表
咁你係吾係又想我打爆你個口ar?  
唔洗啦.......有人會幫你架啦
一返工.......就想放假XDD

咪係度亂講野呀.........

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-3-13 08:04 PM 發表
咪係度亂講野呀.........
你諗多左啦......我指我個個呀

係啵....幾時帶出黎見下  

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-3-14 10:07 AM 發表
係啵....幾時帶出黎見下   
你咁惡......我驚我女友驚呀
.........咁你幾時又比姐夫我見呀

引用:
原帖由 火柴仔 於 2007-3-14 08:36 PM 發表

你咁惡......我驚我女友驚呀
.........咁你幾時又比姐夫我見呀
我一d都吾惡.......
你係吾係玩野ar.....我問你,你問返我轉頭

你帶出黎見左先再算

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-3-15 11:27 AM 發表

你帶出黎見左先再算  
你地一齊帶晒出黎咪得lor~!!

引用:
原帖由 囡''luv 於 2007-3-15 09:42 PM 發表

你地一齊帶晒出黎咪得lor~!!
多事啦o靚妹

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-3-15 11:27 AM 發表

你帶出黎見左先再算  
點解要我帶先呀........不過好難呀
我同佢放D假都唔同........唔似得你呀

引用:
原帖由 火柴仔 於 2007-3-16 09:58 PM 發表

多事啦o靚妹
我5係o靚妹ar~!!!
我係你ar妹黎架~!!

引用:
原帖由 火柴仔 於 2007-3-16 09:59 PM 發表

點解要我帶先呀........不過好難呀
我同佢放D假都唔同........唔似得你呀
吾同可以就既姐....有心見吾會見吾到,何況4月咁多假期
你又知我同佢d假同....你都白痴,你帶出黎見先....因為我講先

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-3-17 10:13 AM 發表

吾同可以就既姐....有心見吾會見吾到,何況4月咁多假期
你又知我同佢d假同....你都白痴,你帶出黎見先....因為我講先  
我同佢冇紅日放架.....唔好玩啦
你地就話ja

快d到星期六就好.....好想zzzzz

thank you for sharing!!!

發新話題