閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

32 123
發新話題

你有看過這麼漂亮的白獅子嗎

你有看過這麼漂亮的白獅子嗎

白獅子好型呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
一返工.......就想放假XDD

我覺得...怪怪地咁~!!!!
搵我 GE 就 @我
MSN::  siu_kai_94  [[hotmail]]

我都係覺得獅子有番原本的顏色會威武一D
男人比塊頭;女人比行頭!

都吾係怪怪地呀......
左手邊個隻幾似火柴仔

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-2-27 10:42 AM 發表
左手邊個隻幾似火柴仔
係白痴架......似我

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-2-27 10:42 AM 發表
左手邊個隻幾似火柴仔
係咩~??我未見過佢本人,,淨係睇過張相~
你5講,,我都5覺~!!!!^^XDD
搵我 GE 就 @我
MSN::  siu_kai_94  [[hotmail]]

引用:
原帖由 火柴仔 於 2007-2-27 03:08 PM 發表

係白痴架......似我
物似主人型....搵得咁既相似你又吾出奇啵  

引用:
原帖由 rachel1994905 於 2007-3-1 07:14 PM 發表

佢不嬲都似獅子ga啦......haha

引用:
原帖由 rachel1994905 於 2007-3-1 07:14 PM 發表

佢傻傻地架.....你唔洗理佢
佢成日亂講野架啦

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-3-3 12:08 AM 發表

物似主人型....搵得咁既相似你又吾出奇啵   
下話......都唔知你個腦諗乜架
成日諗D白痴野

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-3-3 12:09 AM 發表

佢不嬲都似獅子ga啦......haha  
如果我似既話.....你就係老虎囉......哈哈

引用:
原帖由 火柴仔 於 2007-3-5 09:17 PM 發表

佢傻傻地架.....你唔洗理佢
佢成日亂講野架啦
係咩~???我5知wor~!!!!
搵我 GE 就 @我

引用:
原帖由 rachel1994905 於 2007-3-5 09:30 PM 發表

係咩~???我5知wor~!!!!
咁我依家講過你知囉

引用:
原帖由 火柴仔 於 2007-3-5 09:20 PM 發表

如果我似既話.....你就係老虎囉......哈哈
又係度挑戰我ar....你估我吾知你講緊d咩,哼

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-3-13 11:48 AM 發表

又係度挑戰我ar....你估我吾知你講緊d咩,哼  
哈哈.....亞姐真係叻啦
你又知我想講乜既

32 123
發新話題