閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[女會員] ♥.暫別論壇..

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-19 09:01 PM 發表
因爲除左ken哥..

你係第二個同我話睇到張相ar ma..

你話我點會晤激動wor..
全部死圖??
妳動畫真係有咁咁可能卅.卅

p.s∼第一個就用我幅相,係咪掛住我先,哇卡∼
平凡自古多薄意,曲高弦斷少知音

回復 #1440 hohin1224 的帖子

係..動畫相你睇唔睇到先??

hoho..覺得你好人d ar ma..所以咩做下善事lor..haha

講笑乍..
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-19 09:03 PM 發表
下??咩邊幾張ar?
全部

回復 #1437 無名氏 的帖子

冰糖有冇好食姐
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-19 09:05 PM 發表
係..動畫相你睇唔睇到先??

hoho..覺得你好人d ar ma..所以咩做下善事lor..haha

講笑乍..
好人麻卅.卅
係掛...

回復 #1442 無名氏 的帖子

我d相ar??
  ┊J ┄┐   

講唔到野咁我唔來住

引用:
原帖由 hohin1224 於 2007-1-19 09:07 PM 發表
好人麻卅.卅
係掛...
但係我唔覺丫細好人wor~!!!^^
搵我 GE 就 @我
MSN::  siu_kai_94  [[hotmail]]

回復 #1444 hohin1224 的帖子

hoho..講笑乍..

唔好激動lar
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-19 09:09 PM 發表
hoho..講笑乍..

唔好激動lar
冇激動...
我想知姐,哇卡∼

hoho..我要同朋友出去吃飯ar..

聼日傾lar..88hoho

閃~~`
  ┊J ┄┐   

唔彩你地10日你地點叫我都回應唔到嫁啦

無名氏俾人禁

我都覺得好奇怪ar
  ┊J ┄┐   

咁都怪

發新話題