閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[轉貼] 哇哇!爆多令女(共53張)

引用:
原帖由 [×◇牙禧 於 2007-2-17 08:53 PM 發表
halo~ 細 N
D相好令wo ..'一定要十卜十卜
hi-3-
多謝你咁講哎..好開心
多謝哂十卜!

回復 #121 細an 的帖子

其實我之前同二五去你到玩果個

回復 #122 [×◇牙禧 的帖子

你好

引用:
原帖由 [×◇牙禧 於 2007-2-18 12:11 PM 發表
其實我之前同二五去你到玩果個
哦...咁我知啦...
哈哈...你咁令仔點會唔記得-v-xd

回復 #123 二五仔 的帖子

見你玩得咁開心我又來一齊來留言囉

回復 #124 細an 的帖子

我令仔...誇獎喇...不過都多謝曬
新來既多多指教

引用:
原帖由 [×◇牙禧 於 2007-2-18 11:13 PM 發表
見你玩得咁開心我又來一齊來留言囉
哈哈~咁多d去我d post留言啦~xd
會好開心嫁*

引用:
原帖由 [×◇牙禧 於 2007-2-18 11:21 PM 發表
我令仔...誇獎喇...不過都多謝曬
新來既多多指教
哈哈~唔令仔點溝到女呀-v-
你10分都有8.5分嫁~講真=v=
唔洗多謝~事實呀ma~xd
仲多咩指教呀=.=第一日識你咩

10 卜下我個fd子先~!!!^^hoho~
搵我 GE 就 @我
MSN::  siu_kai_94  [[hotmail]]

引用:
原帖由 rachel1994905 於 2007-2-19 01:47 AM 發表
10 卜下我個fd子先~!!!^^hoho~
多謝-3-
fd子真好!

好似真係多左bor.....
一返工.......就想放假XDD

25仔加余+禧
繼續係到留言比你地mit死都似~

回復 #132 brian神樂板 的帖子

哈,你日日都係我汁邊,你好自為知..................
成日叫我去玩=.="
我依家係咁讀書,讀到死下死下咁呀~~
我唔可以再輸比吉仔~

幾時可以陪我讀書呀你~

我游水終於好勁啦 終於勁過你

你一向勁過本少爺架啦

10卜下先fd先~~!!!^^hoho~

發新話題