閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[女會員] 咩都冇,唔好睇

何謂好o店先話人--有d唔明
又係d講野技巧--??

你呢句野帶有小小侮辱性-- 係咪想暗示我唔o店--??

你自己鍾意la~
唔好講得太衰就得

回復 #133 kenneth1216 的帖子

我無玩你丫-- 你自己講要o店先話人得orz~

好好...咁我踩嫁la XDD

妳最可厭既就是妳的笑容,妳那種一笑傾城的破壞力,一直在破壞著這個地球...妳丫!!簡直就是最恐怖的污染物,佔據了我的腦袋,令它只懂想妳而不懂運作,妳看,這一切都是妳那副臉龐而製造出來的XDD

玩下咋
平凡自古多薄意,曲高弦斷少知音

回復 #135 hohin1224 的帖子

真強--
比d時間我諗下點踩

引用:
原帖由 hohin1224 於 2007-1-3 10:11 PM 發表
好好...咁我踩嫁la XDD

妳最可厭既就是妳的笑容,妳那種一笑傾城的破壞力,一直在破壞著這個地球...妳丫!!簡直就是最恐怖的污染物,佔據了我的腦袋,令它只懂想妳而不懂運作,妳看,這一切都是 ...
你ten過我笑咩

引用:
原帖由 christine_chris 於 2007-1-3 10:16 PM 發表

你ten過我笑咩
好似有丫XDD
果日同妳傾電話妳好似有丫XDD

引用:
原帖由 hohin1224 於 2007-1-3 10:17 PM 發表

有丫XDD
果日同妳傾電話妳好似有丫XDD
好似無wor
我記得個日我仲係好唔happy wor

引用:
原帖由 christine_chris 於 2007-1-3 10:19 PM 發表

好似無wor
我記得個日我仲係好唔happy wor
唔係掛卅.卅
咁...可能我記錯掛...
不過,一笑傾城唔係指把聲,係指個樣XDD

orz~靚女踩唔落-- 我投降算

引用:
原帖由 竹本祐太 於 2007-1-3 10:22 PM 發表
thx ar~
e...

引用:
原帖由 竹本祐太 於 2007-1-3 10:22 PM 發表
哇卡卡...我贏左XDD

引用:
原帖由 hohin1224 於 2007-1-3 10:20 PM 發表

唔係掛卅.卅
咁...可能我記錯掛...
不過,一笑傾城唔係指把聲,係指個樣XDD
later就會ten到我笑lu
因為我成日笑ge
不過個日心情真係唔係幾好,
so無笑過

回復 #143 hohin1224 的帖子

錯啦錯啦
應承過師父唔欺負弱者 xdddddd

引用:
原帖由 christine_chris 於 2007-1-3 10:26 PM 發表

later就會ten到我笑lu
因為我成日笑ge
不過個日心情真係唔係幾好,
so無笑過
一定會既XDD

發新話題