閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

新手報到卅吹水區∼∼

引用:
原帖由 BB五歲 於 2007-5-2 02:15 發表

如果踢落個BB仔度咁咪會.........

BB好驚呀~~

PS:如果姐姐反訓&同BF試過孖鋪的話,佢一晚之內可能比你一腳伸落床閒閒地三五七次.........
嘿嘿~我可以回答你...
第一:我係唔反訓;
第二:我冇男朋友,所以唔會有你說的那種"一腳伸落床"既情況;
第三:我對BB仔是十分愛錫的;
最後:我只踢我認為該打兼欠打既人,比如現在的你...

P.S.再次聲明,我是嬌滴滴又柔弱既女生啊!!!

幸福,永遠在我遙遠的地方,每當我快要捉著它時,它便會在我眼前消失......
所以我決定讓自己創造快樂,只因我希望能在生命結束前,得到我所應得的幸福......

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-5-2 12:47 發表

第二:我冇男朋友,所以唔會有你說的那種"一腳伸落床"既情況;
最後:我只踢我認為該打兼欠打既人,比如現在的你...:lo ...
你識踢人,但BB識整炸彈(今日學識既)~~
壞人編輯部
BB相IN HKP~~
訂單殺不盡,挖礦單又生~~

引用:
原帖由 BB五歲 於 2007-5-2 02:15 AM 發表

如果踢落個BB仔度咁咪會.........

BB好驚呀~~

PS:如果姐姐反訓&同BF試過孖鋪的話,佢一晚之內可能比你一腳伸落床閒閒地三五七次.........
嘩~~

暴力姐姐,如果係愛你既,點會踢你落床呀!!
除非你唔聽話,激嬲人je~~~

激嬲一個人,唔止會踢你落床,仲會咬人tim架~~
小心小心!

SANDY

引用:
原帖由 姜c糖 於 2007-5-3 12:22 發表

嘩~~

暴力姐姐,如果係愛你既,點會踢你落床呀!!
除非你唔聽話,激嬲人je~~~

激嬲一個人,唔止會踢你落床,仲會咬人tim架~~
小心小心!

我再講多次...我一D都唔暴力呀!!!

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-5-4 11:02 發表

姐姐唔好嬲,唔講邊樹有得笑,係咪??
你樓上果個姐姐,仲暴力過你呀
壞人編輯部
BB相IN HKP~~

報到∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
HI∼
貓來報到了∼
哈哈∼

引用:
原帖由 貓凌兒 於 2007-5-15 07:05 PM 發表
報到∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
HI∼
貓來報到了∼
哈哈∼
hihi~多d上黎依度傾計啦~
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-5-2 12:47 PM 發表

最後:我只踢我認為該打兼欠打既人,比如現在的你...:lo ...
藍字部分不予置評啊....XPP

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-5-4 11:02 AM 發表

我睇到你一d都吾暴力....但係睇到你好恐怖,d紅色字好大喔,嚇死人

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-5-17 10:30 發表

我睇到你一d都吾暴力....但係睇到你好恐怖,d紅色字好大喔,嚇死人  
嗚~~
點解個個都咁話我o家!?

引用:
原帖由 浪子楊顯 於 2007-5-17 09:49 發表

藍字部分不予置評啊....XPP
那是你對我不了解罷,其實我對於某些人和小動物的時候,真係好~~溫柔ing~

唔係BB一個咁講~~XD
壞人編輯部
BB相IN HKP~~

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-5-17 01:51 PM 發表

嗚~~
點解個個都咁話我o家!?
都吾係個個都咁話你既....我無聊搵d野黎講下之ma

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-5-17 01:54 PM 發表

那是你對我不了解罷,其實我對於某些人和小動物的時候,真係好~~溫柔ing~
你....係男定女黎架....???

引用:
原帖由 煙仔 於 2007-5-16 11:11 PM 發表

hihi~多d上黎依度傾計啦~
好呀∼煙仔∼

發新話題