閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[女會員] ♥.暫別論壇..

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-9 12:40 PM 發表

咁又係...至衰個壇冇咩氣氛lor...hoho~
係呀...呢個壇好少人玩...來黎來去都係o個幾個囉!~
so開始都有d悶悶地!~

唔得唔得~~糖糖~~我又尼十卜你先=]

引用:
原帖由 kozue 於 2006-12-9 06:52 PM 發表

咪就係...搞到我都唔係幾上上尼ar..hoho~~

引用:
原帖由 siukit 於 2006-12-10 11:13 PM 發表
唔得唔得~~糖糖~~我又尼十卜你先=]
hoho~thx..thx...

support 靚女 =D 

引用:
原帖由 奶粉仔 於 2006-12-11 12:06 PM 發表
support 靚女 =D 
thx....

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-11 10:13 AM 發表

咪就係...搞到我都唔係幾上上尼ar..hoho~~
咁又唔好...你喺呢度有好多男fans架
你一post相個個都過晒黎
如果你想多d人玩...你去hk2love囉...o個度日日都有好多人留言同post相...
我有陣時都會去o個度識下人!~

引用:
原帖由 kozue 於 2006-12-11 10:41 PM 發表

咁又唔好...你喺呢度有好多男fans架
你一post相個個都過晒黎
如果你想多d人玩...你去hk2love囉...o個度日日都有好多人留言同post相...
我有陣時都會去o個度識下人!~
hoho~..多謝你地support wor..
好ar..我得閑先去睇下ar..hoho 唔該曬wor...

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-12 09:48 AM 發表

hoho~..多謝你地support wor..
好ar..我得閑先去睇下ar..hoho 唔該曬wor...
唔洗...hk2love我好似叫kozue
你pm我留msn丫得唔得???...唔想成日上黎=.=好悶呀

引用:
原帖由 kozue 於 2006-12-12 12:12 PM 發表

唔洗...hk2love我好似叫kozue
你pm我留msn丫得唔得???...唔想成日上黎=.=好悶呀
哦....ok ar.

引用:
原帖由 kozue 於 2006-12-9 06:52 PM 發表

遲d就多人嫁la...!

引用:
原帖由 消仔 於 2006-12-12 05:20 PM 發表

遲d就多人嫁la...!
咁又係..不過而+都好悶姐..hoho

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-12 05:33 PM 發表

咁又係..不過而+都好悶姐..hoho
agree!~但唔知幾時先會多呢 ;P

引用:
原帖由 kozue 於 2006-12-12 06:56 PM 發表

agree!~但唔知幾時先會多呢
我霖去個d多人上既bbs宣傳都唔錯ar..hoho;P

溝到你真係三生有幸

發新話題