閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[女會員] ♥.暫別論壇..

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-3 10:39 PM 發表

我都係喺2月啵...
係咪..咁巧嫁..咁你幾號ar..
我2月11ar..
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-3 10:40 PM 發表

我都係好瘦架...
咁不如到時你地兩個一起炒ar..haha:sex:
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-3 10:41 PM 發表

咁佢有講sorry就得啦...唔好再提過o左去o既事喇...
免得大家又會唔高興
係lor..過去D野就咁算LAR..
以後大家做番朋友lor..
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-3 10:57 PM 發表

你又有綠帶...
好驚呀我...
haha...我都係咁話ar..
死 lar..你仲咁瘦..又乜易我地一手劈落去你個手就斷左ar..haha :lor
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-3 10:53 PM 發表

我幫佢手一齊去食o左你
好ar..好ar..一齊lar..唔係我驚我打唔過佢ar..haha;P
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-3 10:56 PM 發表

你跆拳道三級...我呢d咩都冇學過...
咁姐係可以返去訓!~
haha..不過而+努力仲尼得尺ge..haha
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-3 11:01 PM 發表

不知所謂
算lar..唔好理e d無聊人lar..hoho..
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-3 11:02 PM 發表

唔好理佢喇...有咩我都會幫你!~
多謝曬ar...5555..我好委屈ar..
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-3 11:04 PM 發表

你怕人地食o左你,你可以帶你d朋友仔架啵...
好提議ar,,
到時搞個聚餐都好ar..hoho
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 ayuadrian 於 2007-1-3 11:19 PM 發表
糖姐姐,我新黎嫁!
多多指教=]]
歡迎歡迎..
得閑多D尼玩ar..
  ┊J ┄┐   

我唔知你地講到邊....but十卜你

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-4 10:01 AM 發表

你要相信觀衆的眼睛係雪亮ge..haha
...我相信係黑陰...

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-4 10:05 AM 發表

其實我一直都好相信注定嫁..
我一直覺得..係你ge野...實係你ge..唔係你ge野..求都求唔尼lar..hoho
係...我都信呢d野...如果唔係你o既...就算點努力去都係得唔到o個樣野!~

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-4 10:11 AM 發表

係咪..咁巧嫁..咁你幾號ar..
我2月11ar..
我2月8呀

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-4 10:14 AM 發表

咁不如到時你地兩個一起炒ar..haha
...

發新話題