閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[女會員] ♥.暫別論壇..

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-3 08:47 PM 發表

我霖可能係有人想尼e度搗亂姐,,,
唔緊要lar..
佢講咩由得佢lar..話定到時我要同樂諾同埋kazue一起出尼玩..
誰是誰非到時就一清二楚lar..hoho
咁你幾時番

引用:
原帖由 tt1823 於 2007-1-3 08:41 PM 發表
你係呢到既會員,唔係佢老公,唔好幫住佢,如果有證據,嗌佢出黎囉
你有證據先出聲呀,無證據去食屎啦

唔好意思粗過頭,不過冇計對呢d人

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-3 08:48 PM 發表

咁你幾時番
可能4月份挂..
到時我霖你地都放假lar..一起出尼玩ar..hoho
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-3 08:51 PM 發表

可能4月份挂..
到時我霖你地都放假lar..一起出尼玩ar..hoho
出到先lor,我4月份可能唔得,我升到中一,我呀媽比我出到遠一遠都得,如果有機會,咁我都會去的,但係都怕你食左我

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-3 08:53 PM 發表

出到先lor,我4月份可能唔得,我升到中一,我呀媽比我出到遠一遠都得,如果有機會,咁我都會去的,但係都怕你食左我
咁ar,,唔緊要lar,,,咁到時先算lor..
haha..講笑姐..係呢。。
唔好意思ar,...
我個msn好似好問題ar..
死lar..仲未恢復正常...
所以我down左ar..
唔好意思ar..我出去一陣ar..
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-3 08:57 PM 發表

咁ar,,唔緊要lar,,,咁到時先算lor..
haha..講笑姐..係呢。。
唔好意思ar,...
我個msn好似好問題ar..
死lar..仲未恢復正常...
所以我down左ar..
唔好意思ar..我出去一陣ar..
我食飯飯lor88

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-3 11:04 AM 發表

haha..你夠好多女fans lar..haha
邊有呀

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-3 11:08 AM 發表

haha..唔緊要lar...e D野其實都係隨緣好LAR
咁又係

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-3 11:10 AM 發表

咁就要主動出擊lar..haha
主動冇用,要人地肯like我先算啦!~

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-3 05:07 PM 發表

唔覺喎我成日笑,都唔夠你地靚仔喎,除左jessica糖個細路,我勁唔信佢係糖姐姐個細路
唔關靚仔事...而且我又唔係靚仔...
咁你like人地笑多d丫定係like人地黑口黑面多d呢???
我就like人地笑多d喇...

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-3 07:28 PM 發表

我唔覺得bor.,,
我覺得你好可愛ar..hoho
我都覺

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-3 07:33 PM 發表

佢原本就唔係我個細佬lar..hoho..
佢係E個壇ge其中一個會員姐..
我都差d俾佢誤會o左!~

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-3 07:36 PM 發表

2月份ar..hoho
咁你呢??
我都係喺2月啵...

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-3 07:38 PM 發表

點食呀,我無肉嫁,我好瘦嫁唔好食我呀
我都係好瘦架...

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-3 07:59 PM 發表

睇係你份上原諒佢啦
咁佢有講sorry就得啦...唔好再提過o左去o既事喇...
免得大家又會唔高興

發新話題