閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

58 1234
發新話題

入黎介紹下自己吖~

BB今年得五歲~~
成日比人蝦,好橙橙...........>.<
壞人編輯部
BB相IN HKP~~
訂單殺不盡,挖礦單又生~~

你好!
我叫yuki>.<

引用:
原帖由 yuki囡囡 於 2006-11-17 05:10 PM 發表
你好!
我叫yuki>.<
hihi~yuki 你幾多歲吖?

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-10-7 05:53 PM 發表

你好吖...阿力..
我就年年25歲...
夠曬青春..
大家好
我叫peter(5c15)
my msn
請勿公開個人資料,留意版規!多多指教

你好…
我叫呀聰…

引用:
原帖由 火柴仔 於 2006-9-29 12:59 AM 發表

你好呀.....多多指教......我都鐘意打籃球嫁
haha..你地好ar..我都中2打籃球lar...
羽毛球同排球都中2..
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

hihi
我叫丫細丫...新手一個XDD
最鍾意打棒球,其它樣樣運動有d興趣...
平凡自古多薄意,曲高弦斷少知音

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-28 05:38 PM 發表

haha..你地好ar..我都中2打籃球lar...
羽毛球同排球都中2..
打籃球....我最喜歡....
我地不如組返隊球隊吖...
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-12-29 19:30 發表

籃球唔使預我喇(唔識玩)

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-12-29 07:30 PM 發表

hoho..好提議wor..不過我驚我打唔過你bor,.,haha
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 ~車仔~ 於 2006-12-31 04:32 AM 發表

籃球唔使預我喇(唔識玩)
再唔係車兄你做教練咪得囉...

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-31 03:43 PM 發表

hoho..好提議wor..不過我驚我打唔過你bor,.,haha
依家叫你同我一齊組隊,唔係同我對打吖.....

大家好....我叫JOE.........25歲
最鐘意玩飛鏢,想識下朋友仔.....多多指教

58 1234
發新話題