閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[男會員] RR8655 唔靚仔傢...貼下傢炸(加佐相)

隻9仔好得意牙...
sip你同9仔

回復 #47 【唯】 的帖子

呀.......太好la 終於有人 sup 我隻狗   la  
好多謝你呀.....

yy say

引用:
原帖由 RR8655 於 2007-4-22 09:27 PM 發表
呀.......太好la 終於有人 sup 我隻狗   la  
好多謝你呀.....
我都skip左 the dog.
Support the dog now.
I am yy

回復 #49 multiwisdom 的帖子

THX THX 其實大家sup 多d我隻dog la ,因為我好鍾意佢傢,佢仲好靚仔tim  

引用:
原帖由 RR8655 於 2007-4-22 10:30 PM 發表
THX THX 其實大家sup 多d我隻dog la ,因為我好鍾意佢傢,佢仲好靚仔tim  
What is its name ah?
How old?
Sex?
Country?
I am yy

回復 #51 multiwisdom 的帖子

佢叫   CASH
3歲

佢係一隻雜種狗,
佢係比人唯棄O既狗....

回復 #52 RR8655 的帖子

甘你米richman羅.
甘有愛心啊.
I am yy

新相吾錯喎=]

果然影咩都咁靚=]
k_2@livemail.tw

回復 #54 樂諾* 的帖子

THX.....過獎....其實我影d 相唔算靚.
不過好多謝你

引用:
原帖由 RR8655 於 2007-4-29 02:25 AM 發表
THX.....過獎....其實我影d 相唔算靚.
不過好多謝你
從來叻既人吾會話自己叻架=]

都送你1句加油xD

引用:
原帖由 樂諾* 於 2007-4-29 10:16 發表

從來叻既人吾會話自己叻?br />
都送你1句加油xD
下...我真係唔叻傢,不過點都好 thx thx thx 你呀
我會加油

回復 #57 RR8655 的帖子

哈哈
十卜十卜牙

引用:
原帖由 RR8655 於 2007-4-29 09:35 PM 發表

下...我真係唔叻傢,不過點都好 thx thx thx 你呀
我會加油
吾叻米影到叻囉xDD

THX 大家.....

回復 #60 RR8655 的帖子

唔洗咁ge
你好人咁大家咪十卜你囉

發新話題