閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[轉貼] 哇哇!爆多令女(共53張)

引用:
原帖由 hohin1224 於 2007-2-6 11:36 PM 發表
都ok la,唔錯...
不過講靚,都係老婆妳靚d...
係囉,親切可愛既笑容 ,簡直迷到萬千少男,我地既hohin兄係其中一個

被迷到到既hohin............hohin......................hohin.....................hohin.....................hohin.....................hohin..................................................til the end (never ever end except hohin's life end , life's cease )

哈,細an開心死uuu
不過hohin,你有一樣野唔係幾好.............................silly cigars' man .......AWWW DAMN....U SMOKE
                                                                        (get some improvment man )

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-2-8 06:05 AM 發表

係囉,親切可愛既笑容 ,簡直迷到萬千少男,我地既hohin兄係其中一個

被迷到到既hohin............hohin......................hohin.....................hohin.....................hohin.......... ...
戒緊la卅.卅
平凡自古多薄意,曲高弦斷少知音

引用:
原帖由 細an 於 2007-2-7 09:38 PM 發表

佢有男朋友了-0-
對你好似沒有感覺哎...
佢有男朋友同我問佢感覺有咩關係?
      我又吾是想...
I am yy

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-2-8 06:05 AM 發表

被迷到到既hohin............hohin......................hohin.....................hohin.....................hohin.......... ...
哇-0-
你係咪玩野先~
咩切可愛既笑容-o-想嘔了
死人頭..<
不過都多謝哩我post到留cm*

引用:
原帖由 hohin1224 於 2007-2-8 09:32 AM 發表

戒緊la卅.卅
哈哈~你戒到先算-v-
傻佬...一個月呀~記得嗎?

引用:
原帖由 multiwisdom 於 2007-2-8 10:35 AM 發表

佢有男朋友同我問佢感覺有咩關係?
      我又吾是想...
哈哈~唔怪得我地既..
鬼叫你講d野講到咁似想溝佢咩~哈哈

hi

引用:
原帖由 細an 於 2007-2-8 01:10 PM 發表

哈哈~唔怪得我地既..
鬼叫你講d野講到咁似想溝佢咩~哈哈
做fd遮...
  她之前寸過我,我想問做fd得吾得之嘛...
I am yy

引用:
原帖由 細an 於 2007-2-8 01:10 PM 發表

哈哈~你戒到先算-v-
傻佬...一個月呀~記得嗎?
應承過妳既野我邊會唔記得...

回復 #47 hohin1224 的帖子

戒緊=.="
食就,唔食就唔食,I HATE EXCUSE~~~~
我只不過覺得你係can't be arsed to do so ......................
心知肚明,如人飲水,冷暖自知~

引用:
原帖由 細an 於 2007-2-8 01:09 PM 發表

哇-0-
你係咪玩野先~
咩切可愛既笑容-o-想嘔了
死人頭..<
不過都多謝哩我post到留cm*
look~
我們的細an有多謙~

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-2-8 05:12 PM 發表
戒緊=.="
食就,唔食就唔食,I HATE EXCUSE~~~~
我只不過覺得你係can't be arsed to do so ......................
心知肚明,如人飲水,冷暖自知~
其實呢...
係咪excuse,都唔係好關你事姐...

引用:
原帖由 細an 於 2007-2-7 11:11 PM 發表

佢想我溝我妹ma...係咪!?
xd
果然係fd wor~!!中左~^^
搵我 GE 就 @我
MSN::  siu_kai_94  [[hotmail]]

嘻嘻~真系幾令女啵~
ps:我有最後個張相個女仔既qq啵~~
不過唔知系唔系佢真人啦~~~

引用:
原帖由 multiwisdom 於 2007-2-8 01:49 PM 發表

做fd遮...
  她之前寸過我,我想問做fd得吾得之嘛...
佢之前串過你?
唔係ma~哈哈
你自己等佢上線問佢仲好啦-3-

引用:
原帖由 hohin1224 於 2007-2-8 04:41 PM 發表

應承過妳既野我邊會唔記得...
-v-係啦~老公是最好的啦
xd*加油唷

發新話題