閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[女會員] ♥.暫別論壇..

幫你個post頂番上去先!~

見到糖你寫生日前搵到bf...
我年年都想生日前搵到...
不過今年我諗又冇乜機會會搵到...
因為都就到生日lu!~

回復 #547 kozue 的帖子

你唔好禁啦~今年搵唔到咪下年lor~你一定會搵到~+卜你~

哇哇哇~你地日日+卜~太好啦~

我要來+卜你呀~你好令令呀~post多d相相啦~+卜~

引用:
原帖由 嵐嵐BB 於 2007-1-2 10:48 PM 發表
一年又一年...一年又一年=4年喇!~
點等

引用:
原帖由 toto0410 於 2007-1-2 02:39 PM 發表
好可愛
眼大大幾好
hoho....多謝曬ar
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 reddesigner 於 2007-1-2 04:17 PM 發表

呢到咁出法更多pose,真系我都違忘左loo,都系pm俾你。

真系我要同網主GERRY俾你d加許至得。我地都想攪攝影活動,睇下我可唔可以引薦你做新人model la....
hoho..咁多謝曬先lor wor..
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 ~真愛~ 於 2007-1-2 04:31 PM 發表
wo..
好靚女呀~~
真係難得一見>_<
e個壇盡有好多令女嫁..
多D尼玩lar..hoho
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-2 06:22 PM 發表
都話左你靚嫁啦
hoho...唔好禁咁lar..
我都唔好意思lar..
我夠話你好可愛lar.,
你又唔承認..

┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-2 06:54 PM 發表
好多男fans...
好妒嫉
haha..你夠好多女fans lar..haha
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-2 08:28 PM 發表

冇所謂啦...笑多d,人都靚d家嗎...
haha..贊成
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-2 09:32 PM 發表
幫你個post頂番上去先!~
多謝曬wor...haha
真係夠曬fd ar..haha
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-2 09:44 PM 發表
見到糖你寫生日前搵到bf...
我年年都想生日前搵到...
不過今年我諗又冇乜機會會搵到...
因為都就到生日lu!~
haha..唔緊要lar...e D野其實都係隨緣好LAR
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 嵐嵐BB 於 2007-1-2 10:48 PM 發表
贊成ar..
  ┊J ┄┐   

發新話題