閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[女會員] ♥.暫別論壇..

引用:
原帖由 kenneth1216 於 2007-1-1 02:13 PM 發表

多就多不過好悶呀
咁又係....係呢..
你尋晚有冇去邊度玩ar??
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

乜你個主題去到34頁la

不過你真系幾似日本娃娃,

攪到我想幫你影相tim,有興趣的話pm 我ar...

有冇你其他相or album 可以睇你d 相??

引用:
原帖由 reddesigner 於 2007-1-1 02:55 PM 發表
乜你個主題去到34頁la

不過你真系幾似日本娃娃,

攪到我想幫你影相tim,有興趣的話pm 我ar...

有冇你其他相or album 可以睇你d 相??
你係攝影師尼嫁
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-1 02:08 PM 發表

咁ar..點解唔睇電視ar,,,尋晚節目應該好多ar..
吾知呀

冇電腦玩都廢事捱眼訓-3-

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-1 02:23 PM 發表

咁又係....係呢..
你尋晚有冇去邊度玩ar??
我落左去會所倒數
好想影彩色相的熊貓

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-31 05:50 PM 發表

咩你禁冇良心ga..
我死個陣時仲叫我去ga..
咁你來lor,你都無機會來,咁味叫你死左果時來lor

我係屋企我呀哥係尖沙咀度倒數

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-1 03:23 PM 發表

你係攝影師尼嫁
冇錯,但影人多,我系攝影區版主,不過有時我都會私影多.....

小弟的作品,多多指教。

http://www.fotop.net/reddesigner

我o既知己已經有你同埋我其他fd啦...

引用:
原帖由 樂諾* 於 2007-1-1 04:14 PM 發表

吾知呀

冇電腦玩都廢事捱眼訓-3-
咁又係ge..好似我而+咁..如果冇左個電腦...我都唔知我點生存落去ar..haha
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 cfong 於 2007-1-1 04:19 PM 發表

我落左去會所倒數
哇...好wor..你係咪年年都去嫁...
個度氣氛實好好lar..hoho..
我就同幾個朋友一起倒數lor..hoho
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-1 07:51 PM 發表

咁你來lor,你都無機會來,咁味叫你死左果時來lor
咁都唔一定ge..不過如果我真係死個陣去你唔驚咪...haha
我驚下死你就唔好lar..
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 reddesigner 於 2007-1-1 08:49 PM 發表

冇錯,但影人多,我系攝影區版主,不過有時我都會私影多.....

小弟的作品,多多指教。

http://www.fotop.net/reddesigner
hoho...咁多謝曬先lor  wor..

你D作品唔錯wor..影得好自然ar..

我中2 E張...我幾中個種好似卑人偷拍ge感覺..
覺得個種相好自然...好似唔係專登擺出尼ge pose....hoho~
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-2 12:05 AM 發表
我o既知己已經有你同埋我其他fd啦...
hoho..禁又係..不過我覺得我仲未狗資格做你“知己“lor..hoho
  ┊J ┄┐   

你好令ar~
做個fd 得唔得ar??

發新話題