閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[女會員] ♥.暫別論壇..

冇呀...你有???

引用:
原帖由 kozue 於 2006-12-30 08:02 PM 發表
冇呀...你有???
盡未ar..5555``down唔到ar..
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

哈...down唔到...
我仲以為你去戲完睇...

Jessica糖AR
其實你覺NG覺自己係中港日混血兒

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 08:04 PM 發表

盡未ar..5555``down唔到ar..
bt download!!!!
好想影彩色相的熊貓

引用:
原帖由 kozue 於 2006-12-30 08:05 PM 發表
哈...down唔到...
我仲以為你去戲完睇...
我多想ar...
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 08:07 PM 發表

我多想ar...
咁做咩唔去?
好想影彩色相的熊貓

引用:
原帖由 巨Lin提子 於 2006-12-30 08:06 PM 發表
Jessica糖AR
其實你覺NG覺自己係中港日混血兒
唔係挂...咁多種ga..
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 08:07 PM 發表

我多想ar...
喺香港我想搵人同我一齊睇戲...
但好似冇乜人想去睇咁...
我好耐未入過戲院睇喇

引用:
原帖由 cfong 於 2006-12-30 08:06 PM 發表

bt download!!!!
我搵過曬lar..不過冇得down ar..
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 cfong 於 2006-12-30 08:08 PM 發表

咁做咩唔去?
自己一個人去睇都好奇怪姐...
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2006-12-30 08:08 PM 發表

喺香港我想搵人同我一齊睇戲...
但好似冇乜人想去睇咁...
我好耐未入過戲院睇喇
唉..如果我係香港就好lar..可以一起去睇..
不過而+真係好少人中2去戲院ar...
我叫我D FD去都冇人去ar..
佢地話自己down落尼睇仲好wor..
  ┊J ┄┐   

我d fd都係咁同我講
你幾時落香港呀...搵日大家一齊去睇下戲丫...
好想感受番戲院o個種緊張震撼感覺

引用:
原帖由 kozue 於 2006-12-30 08:14 PM 發表

我d fd都係咁同我講
你幾時落香港呀...搵日大家一齊去睇下戲丫...
好想感受番戲院o個種緊張震撼感覺
可能三月份挂..我要去換囘鄉證ar...
好ar.,..我都想ar,,,仲想去迪斯尼玩tim ar..
咁到時我番hk先call你lor..hoho
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 08:17 PM 發表

可能三月份挂..我要去換囘鄉證ar...
好ar.,..我都想ar,,,仲想去迪斯尼玩tim ar..
咁到時我番hk先call你lor..hoho
i see...迪士尼好細架...好快行晒成個迪士尼!~
但好多得意o既卡通人物囉...
但我上次去o個陣好多自由行d人...逼到我暈咁滯

發新話題