閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[女會員] ♥.暫別論壇..

引用:
原帖由 無名氏 於 2006-12-30 01:35 PM 發表

強過度爆左,己證實死亡,死亡日期2006年12月30日
下..唔係挂.,.e次咁大窩嫁..
唯有出絕招lar...

招魂大法現在開始....haha...
仲抓唔到你...hoho..
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 01:40 PM 發表

下..唔係挂.,.e次咁大窩嫁..
唯有出絕招lar...

招魂大法現在開始....haha...
仲抓唔到你...hoho..
升左上天堂捉我唔到

引用:
原帖由 無名氏 於 2006-12-30 01:43 PM 發表

升左上天堂捉我唔到
e個你放心wor,,,我同上帝好熟嫁..

我等陣打佢個腳提電話同佢講聲咪得lor..

放心lar,,,糖姐我實罩住你ge..haha
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 01:49 PM 發表

e個你放心wor,,,我同上帝好熟嫁..

我等陣打佢個腳提電話同佢講聲咪得lor..

放心lar,,,糖姐我實罩住你ge..haha
點解會同佢好熟既
乜叫腳提呀 .......同罩住佢添??
你係唔係外星人來架
一返工.......就想放假XDD

引用:
原帖由 火柴仔 於 2006-12-30 02:15 PM 發表

點解會同佢好熟既
乜叫腳提呀 .......同罩住佢添??
你係唔係外星人來架
咁你都知lar..地球人係用手提電話ar ma,,
咁天堂D人同我地地球人唔同ga ma..
佢地都係用腳提電話嫁..haha
咁講明係我嚇死佢ga ma..
我緊係有義務同埋責任救番佢lar..haha

卑你發現左tim...真係唔好意思ar,,haha
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 02:32 PM 發表

咁你都知lar..地球人係用手提電話ar ma,,
咁天堂D人同我地地球人唔同ga ma..
佢地都係用腳提電話嫁..haha
咁講明係我嚇死佢ga ma..
我緊係有義務同埋責任救番佢lar..haha

卑你發現左tim. ...
.........原來係咁架你...咁你細佬呢
你成家都係

引用:
原帖由 火柴仔 於 2006-12-30 02:36 PM 發表

.........原來係咁架你...咁你細佬呢
你成家都係
我細佬???
我冇細佬wor...
你係咪話“Jessica個細佬“ar??
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 02:41 PM 發表

我細佬???
我冇細佬wor...
你係咪話“Jessica個細佬“ar??
係呀......佢自己話係你細佬既
...........咁佢係

引用:
原帖由 火柴仔 於 2006-12-30 02:43 PM 發表

係呀......佢自己話係你細佬既
...........咁佢係
佢係e個壇ge其中一個會員姐...
我知係邊個...不過E d係個人隱私ar ma.,..
我都唔方便講lar....
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 02:57 PM 發表

佢係e個壇ge其中一個會員姐...
我知係邊個...不過E d係個人隱私ar ma.,..
我都唔方便講lar....
哦......原來係咁......明白了
聽日去邊到玩呀.........咁快就一年啦

引用:
原帖由 火柴仔 於 2006-12-30 03:00 PM 發表

哦......原來係咁......明白了
聽日去邊到玩呀.........咁快就一年啦
聼日ar...未知ar..
可能都係去唱下k lor..
咁你呢??有咩活動ar??
唉..又老左一嵗ar..
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 03:04 PM 發表

聼日ar...未知ar..
可能都係去唱下k lor..
咁你呢??有咩活動ar??
唉..又老左一嵗ar..
我都係同fd出去倒數囉
咁就又大一歲

引用:
原帖由 火柴仔 於 2006-12-30 03:10 PM 發表

我都係同fd出去倒數囉
咁就又大一歲
咪就係...其實做人都係咁姐..

一年又一年...覺得年年都差唔多姐...
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 03:15 PM 發表

我都覺得係.......人愈大要煩既野就愈多
要識既野都愈多

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 03:15 PM 發表

又靚多一年

發新話題