閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[女會員] ♥.暫別論壇..

引用:
原帖由 二五仔 於 2006-12-30 12:23 PM 發表
250有咩好=.="
我可以幫你ps張相lor..hoho..不過其實都冇咩好ge..
都係玩下姐,,hoho
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 12:59 PM 發表

下..唔係挂...點解會咁ga..??
我返屋企果陣

影相

之後放左著衫袋道

之後我屋企人無啦啦睇野

我跟住佢地啦

之後無啦啦發現相機吾見左

之後勁比人嘈=          =

引用:
原帖由 無名氏 於 2006-12-30 12:26 PM 發表
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 10:29 AM 發表

晤係挂...今次玩咁大ga...555555```
人地個個帶住好玩姐..真係卑你玩死ar... :poor:
我今年先自20

我無玩你呀,左手真係追,求 ...
e個我都知...不過我都係中2個戒指..所以帶尼玩下姐,,hoho
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 樂諾* 於 2006-12-30 12:28 PM 發表
XDDD

樓上果位做左250啦~~
點解你唔做ge??
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 無名氏 於 2006-12-30 12:30 PM 發表

咩有得睇的咩,如果冇得睇姐係數,咁咪好慘lor你,要慢慢數
緊係有得睇lar...係最後面ar,,
  ┊J ┄┐   

糖糖祝福佢同教會個個女仔早日好朋友

哇咩你知嫁 我以為無人知添,咁都比你知到勁呀,不過佢都唔番點同佢做好朋友呢

引用:
原帖由 樂諾* 於 2006-12-30 01:02 PM 發表

我返屋企果陣

影相

之後放左著衫袋道

之後我屋企人無啦啦睇野

我跟住佢地啦

之後無啦啦發現相機吾見左

之後勁比人嘈=          =
下...咁唔小心ar..,
不過下次小心點lar,,
我都好想睇你D相嫁..
期待ing...hoho
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 無名氏 於 2006-12-30 01:08 PM 發表
糖糖祝福佢同教會個個女仔早日好朋友

哇咩你知嫁 我以為無人知添,咁都比你知到勁呀,不過佢都唔番點同佢做好朋友呢
hoho...緊係知lar..
祝你早日成功wor..hoho..加油ar..
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 01:12 PM 發表

hoho...緊係知lar..
祝你早日成功wor..hoho..加油ar..
好奸咁的

引用:
原帖由 無名氏 於 2006-12-30 01:14 PM 發表

好奸咁的
hoho...邊度有wor...haha
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 01:18 PM 發表

hoho...邊度有wor...haha
勁奸呀...糖姐姐變左好奸...怕怕...

引用:
原帖由 無名氏 於 2006-12-30 01:20 PM 發表

勁奸呀...糖姐姐變左好奸...怕怕...
hoho..講笑姐...講笑姐..冇嚇倒你ar  ma..hoho
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 01:22 PM 發表

hoho..講笑姐...講笑姐..冇嚇倒你ar  ma..hoho
嚇死左0_\__

引用:
原帖由 無名氏 於 2006-12-30 01:30 PM 發表

嚇死左0_\__
下...唔係挂...咁我幫你打針強心針救番..haha
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 01:34 PM 發表

下...唔係挂...咁我幫你打針強心針救番..haha
強過度爆左,己證實死亡,死亡日期2006年12月30日

發新話題