閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[女會員] ♥.暫別論壇..

引用:
原帖由 kozue 於 2006-12-29 08:49 PM 發表

我都覺...有佢真人露點相喎...迷死唔小少女啦
haha..係ar..係ar...
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-29 05:22 PM 發表

係wor..最近好少見到你wor..多D尼玩AR..HOHO
上星期返左大陸嘛-V-’’

E加上黎補數

XDD

引用:
原帖由 樂諾* 於 2006-12-29 09:21 PM 發表

上星期返左大陸嘛-V-’’

E加上黎補數

XDD
..hoho...咁ar..玩得開唔開心ar,,
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-29 09:11 PM 發表

haha..係ar..係ar...
點解糖姐姐變左好似好好色咁的,糖姐姐唔通無男朋友想找消哥哥做男朋友,哇咁咪有野睇,哈哈哈

引用:
原帖由 無名氏 於 2006-12-29 09:28 PM 發表

點解糖姐姐變左好似好好色咁的
keke..冇ar..講下笑姐,,,我唔會教壞細路ge..haha
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 無名氏 於 2006-12-29 09:28 PM 發表

點解糖姐姐變左好似好好色咁的,糖姐姐唔通無男朋友想找消哥哥做男朋友,哇咁咪有野睇,哈哈哈
哇.. 咩你咁玩我嫁...
  ┊J ┄┐   

我想快d開到msn,因為我新開的用都未用,一個msn朋友都無好慘呀 ,不過好似有d網有有我新的msn,糖姐姐都好似有嫁,有冇呀糖姐姐,如果講到msn開番都冇用咁咪見人見智啦我覺得有用喎,因為你冇野做果時,有人同你傾下咁咪好lor

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-29 09:10 PM 發表

HOHO~..我都係咁話ar..
傾計有事都幾無聊下嫁..hoho
無聊都係一時時o既姐
但有時想搵d真心fd傾o個陣,佢地多數都係off晒...
搵其他人傾...佢地又好似唔多想應你咁!~

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-29 09:31 PM 發表

哇.. 咩你咁玩我嫁...
sorry呀,sorry我無心嫁

我發現糖姐姐有隻戒指係佢隻左手度,果隻係正追,求,定,結,離,家度,唔通糖姐姐定左婚

引用:
原帖由 無名氏 於 2006-12-29 09:33 PM 發表
我想快d開到msn,因為我新開的用都未用,一個msn朋友都無好慘呀 ,不過好似有d網有有我新的msn,糖姐姐都好似有嫁,有冇呀糖姐姐,如果講到msn開番都冇用咁咪見人見智啦我覺得有用喎,因為你冇野做果時,有人同你傾下 ...
ok  ar..琴日晤好意思ar,,,講到一半我出左去tim...hoho
係呢???你msn個名叫咩ar..我個msn而+開晤到ar...
我叫jessica糖..你搵下有冇ar..如果冇ge話你pm我ar...,我send番個msn卑你ar..hoho
咁得閑大家咪吹下水lar..hoho ;P
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2006-12-29 10:12 PM 發表

無聊都係一時時o既姐
但有時想搵d真心fd傾o個陣,佢地多數都係off晒...
搵其他人傾...佢地又好似唔多想應你咁!~
ng..咁如果你有冇事個話就上尼e度搵我lar..話定我成日都係e度ga..
msn我就晤多on lar而+..hoho
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 無名氏 於 2006-12-29 10:14 PM 發表

sorry呀,sorry我無心嫁
hoho..講笑姐...講笑姐..
我冇嬲你ar..hoho
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 無名氏 於 2006-12-29 11:02 PM 發表
我發現糖姐姐有隻戒指係佢隻左手度,果隻係正追,求,定,結,離,家度,唔通糖姐姐定左婚
晤係挂...今次玩咁大ga...555555```
人地個個帶住好玩姐..真係卑你玩死ar... :poor:
我今年先自20嵗乍wor..
  ┊J ┄┐   

嘻...如果我係第250個就好喇xdd
不過冇乜可能

發新話題