閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

..............二五仔聊天室.............

回復 #193 伍頌恩~Sally 的帖子

咁衰.....條友乜水黎嫁=]

不是一起談天嗎?點解各有各講????????????

回復 #195 二五仔 的帖子

Because my msn is not give me to lock in.
so I am to give my 手提 number to you.
please look you 短消息.

引用:
原帖由 jennyclaudia 於 2007-6-14 19:29 發表
陳子軒????????????????????????
唔通你嗰班都有個人叫陳子軒?
大家好!

love GIRORO

回復 #197 世界上某一個人 的帖子

我都唔知=〕

回復 #198 tears 的帖子

咁我幾時打比你好^^

我既下一個有100分=]

回復 #201 二五仔 的帖子

You can call on every day 的 7:00p.m.

林浩楠鍾意整蠱人,勁衰格~
姚潤森玩恐嚇......
............(仲有好多好多)

但也不乏好人
大家好!

love GIRORO

回復 #202 tears 的帖子

咁早=]

回復 #203 伍頌恩~Sally 的帖子

你夠哂好啦=]

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-6-16 11:16 發表
你夠哂好啦=]
唔通你嗰班仲勁啲??

好驚喎.......
大家好!

love GIRORO

回復 #206 伍頌恩~Sally 的帖子

我果班有四大腳怪加一個愛妃
四大腳怪有成王(大吊腳)...晉王(aw腳)...權王(長短腳)....鄭王(un腳)
愛妃個名有個"鴻"字.....d人叫佢鴻妹.....紅莓....raspberry=]...佢鍾意權王=]

回復 #203 伍頌恩~Sally 的帖子

林浩楠!!!!
我小學有個同學都係叫林浩楠!!!
唔知我個林浩楠同你個林浩楠一唔一樣???

回復 #208 waiter2006 的帖子

你地咁講得都應該一樣=]

回復 #208 waiter2006 的帖子

但係我住青衣,你住灣仔,應該係2個人嚟......

咁......你讀邊間小學??
大家好!

love GIRORO

發新話題