閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

大家好呀

引用:
原帖由 火柴仔 於 2006-9-9 05:44 PM 發表

咁又唔洗..........
ok....必要時我會善用編輯工能

哈哈.........你都得嫁啦
一返工.......就想放假XDD

Hello~

而家個論壇好似好少人咁~

不過我諗好多人會用同我同一個途徑入黎既~(Asia Dog. com)

月低呢個貼一定爆!!!!   

I am 20 over yers old

引用:
原帖由 涼糕suki 於 2006-9-10 08:38 PM 發表
Hello~

而家個論壇好似好少人咁~

不過我諗好多人會用同我同一個途徑入黎既~(Asia Dog. com)

月低呢個貼一定爆!!!!   

I am 20 over yers old   
hihi.....你好
過多排啦.....一定會有好多人來玩嫁啦

各位好丫~

這站好像不太多人呢~仍是初建階段嗎?

哈~遲下多人來時我們便是元老級會員了~

引用:
原帖由 Riot少尉 於 2006-9-11 11:26 PM 發表
各位好丫~

這站好像不太多人呢~仍是初建階段嗎?

哈~遲下多人來時我們便是元老級會員了~
你講得一D都冇錯呀......咁你來玩多D先得嫁bor

向各位說早晨

引用:
原帖由 tsangbobo 於 2006-9-12 02:01 PM 發表
向各位說早晨
你好呀.........

hihi~everyone
i'm just over 20 years old ^^

我都係經asiadog.com入來ga
新論壇梗係要支持下啦~卡卡

引用:
原帖由 。亞山。 於 2006-9-13 01:06 PM 發表
hihi~everyone
i'm just over 20 years old ^^

我都係經asiadog.com入來ga
新論壇梗係要支持下啦~卡卡
你好呀山.........多多指教

又可以同大家見面
真係好LA

引用:
原帖由 birdly 於 2006-9-18 02:26 PM 發表
又可以同大家見面
真係好LA
你個名又真係幾熟咁.....不過唔記得左

引用:
原帖由 火柴仔 於 2006-9-18 05:37 PM 發表

你個名又真係幾熟咁.....不過唔記得左
我都係....sor.......

我諗大家都忘記我Luu

引用:
原帖由 birdly 於 2006-9-19 11:59 AM 發表
我諗大家都忘記我Luu
咁又唔係既.......我覺得你個名好熟
不過一時記唔到ja

發新話題