閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

21 12
發新話題

(18+) 新人黎玩下~識下朋友仔

(18+) 新人黎玩下~識下朋友仔

識下朋友咁~~~本人只是肥仔一名~~~
個人覺得自己都比較係幾悶的~~~
唔怕悶又想搵我吹下水就add我啦~︿_︿~
以下係我張肥仔相~

你都吾係好肥,再肥d你都未見過∼∼∼
今日個論壇有d問題,稍後你會收到短信加分通知!

哈∼∼不過下次記得吾好打電郵,吾係要扣分,第一次就算啦!
(因為我地依個論壇,所有區都吾比打msn,icq,電話同電郵,下次你想add佢地可以使用本論壇既短信功能!)

天明仔你都好危險下wo~
用把刀食野

hihi...天明仔
記得來玩多D啦
一返工.......就想放假XDD

食!唔好STOP!HURRY UP!

點解標題寫住18+既??

唔明~~
壞人編輯部
BB相IN HKP~~
訂單殺不盡,挖礦單又生~~

引用:
原帖由 BB五歲 於 2006-11-25 09:17 PM 發表
點解標題寫住18+既??

唔明~~
唔好話你.........我自己都唔明= =............
我無加上去的= =
引用:
原帖由 c-k 於 2006-11-25 02:36 AM 發表
食!唔好STOP!HURRY UP!
...........唔係好明你既意思呢~~~
Thanks
引用:
原帖由 火柴仔 於 2006-11-24 02:09 PM 發表
hihi...天明仔
記得來玩多D啦
~~謝謝呢~~~我得閒會上黎的了~^^
引用:
原帖由 Sharon886 於 2006-11-24 01:47 PM 發表
天明仔你都好危險下wo~
用把刀食野
@o@"係喎......不過呢個好似係習慣黎架.......
引用:
原帖由 靈靈 於 2006-11-24 11:39 AM 發表
你都吾係好肥,再肥d你都未見過∼∼∼
今日個論壇有d問題,稍後你會收到短信加分通知!

哈∼∼不過下次記得吾好打電郵,吾係要扣分,第一次就算啦!
(因為我地依個論壇,所有區都吾比打ms ...
再肥d當然有....只不過我係肥得黎肉酸麻~XDDDDD
麻煩到你了~^^~謝謝

TO 天明仔:果個18+係出自版主之手...........

R爆頭~~
壞人編輯部
BB相IN HKP~~

引用:
原帖由 BB五歲 於 2006-11-26 09:26 AM 發表
TO 天明仔:果個18+係出自版主之手...........

R爆頭~~
= =~原來真係咁......唔通我真係咁肉酸~~~要18+
XDDDDDDDDDD

回覆:BB五歲
你係吾係冇睇公告或新增既加分制版規?
自貼相片係有分加....蒙豬

回覆:天明仔
一d都吾麻煩,吾洗話麻煩我...哈哈∼∼
我都係按版規做野...嗯!

12月9日(星期六)搞左個眾會係唱k,到時你出吾出黎?
http://www.hkperson.com/forum/vi ... &extra=page%3D1
(如果去就去依區回帖報名)

BB終於知果個18+係咩事,原來係加十八分呀~~
壞人編輯部
BB相IN HKP~~

哈哈∼∼∼傻瓜!

回復 #7 天明仔 的帖子

意思係叫你努力食肥D!

你肥得嚟個樣都幾得意哎...
睇你幅就知你好鐘意好野 =.=

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-11-27 07:37 PM 發表
你肥得嚟個樣都幾得意哎...
睇你幅就知你好鐘意好野 =.=
........幾得意= =????唔係啊麻= =......
我鐘意好野= =???? 我當然係鐘意好野架啦~XDDDDD
(有人會唔鐘意= =??)
我諗係鐘意食野啊麻~~~都幾既.....好食就想食的了~@_@~
引用:
原帖由 c-k 於 2006-11-27 01:20 PM 發表
意思係叫你努力食肥D!
唔好啦........我都唔係好想而已= =~
引用:
原帖由 BB五歲 於 2006-11-27 12:00 PM 發表
BB終於知果個18+係咩事,原來係尼r~~
睇完你呢句後.....我明了= =~
引用:
原帖由 靈靈 於 2006-11-27 10:31 AM 發表
回覆:BB五歲
你係吾係冇睇公告或新增既加分制版規?
自貼相片係有分加....蒙豬

回覆:天明仔
一d都吾麻煩,吾洗話麻煩我...哈哈∼∼
我都係按版規做野...嗯!

12月9日(星期六) ...
唱K喔~~~*_*~我唔落咪的喔~~~
不過其實係睇下得唔得閒先~~~~
如果得我會去的~^^Thanks!

21 12
發新話題