閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

18 12
發新話題

(18+) 應版主邀請,新人POST相呀,入黎啦

(18+) 應版主邀請,新人POST相呀,入黎啦

估下邊個係我啦...哈哈哈

好多謝好多好朋友^3^

我好喜歡釣魚,唔知有冇魚友有興趣一齊去玩下咁呢,
有就PM我啦
好多謝好多好朋友^3^

我諗張相咁舊....你應該係o個個細路女, 唔會係媽咪卦

哈哈哈....係老個個呀,我叫婆婆呀嗎,
小妹子,叫聲婆婆啦
好多謝好多好朋友^3^

呢張相相應該年代久遠.............
壞人編輯部
BB相IN HKP~~
訂單殺不盡,挖礦單又生~~

引用:
原帖由 BB五歲 於 2006-11-30 04:26 PM 發表
呢張相相應該年代久遠.............
終於有人同我諗法一樣 , 我都覺得張相好舊....
如果你真係廿幾肯定唔係嗰個媽咪
我諗你係相入面個細路女

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-11-30 09:21 PM 發表

我諗你係相入面個細路女
個細佬女佢已經....唔係我身邊....唉.....唔好提啦
我要學校長..年年都係廿五歲
唉,不過今日.....我真係老左好多你信唔信呀....
好多謝好多好朋友^3^

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-11-30 21:21 發表

我諗你係相入面個細路女
就好似BB個XANGA既果張相一樣~~
所以諗到呢一點~~

而且BB覺得呢張相係昭和60年(1985)或之前影既~~
壞人編輯部
BB相IN HKP~~

你係bb呀?
1985?

BB係個男嬰黎架~~
壞人編輯部
BB相IN HKP~~

引用:
原帖由 BB五歲 於 2006-12-1 09:43 PM 發表

就好似BB個XANGA既果張相一樣~~
所以諗到呢一點~~

而且BB覺得呢張相係昭和60年(1985)或之前影既~~
點解你地會覺張相舊呢,我真係唔覺......
重要係1985之前,bb點解呀?
好多謝好多好朋友^3^

引用:
原帖由 魔玲婆婆 於 2006-12-4 09:00 發表

點解你地會覺張相舊呢,我真係唔覺......
重要係1985之前,bb點解呀?
你年紀大過BB(雖然未確定,但唔排除呢個可能性)
壞人編輯部
BB相IN HKP~~

引用:
原帖由 BB五歲 於 2006-12-4 09:59 AM 發表

你年紀大過BB(雖然未確定,但唔排除呢個可能性)
好似聽聞本小姐同你差唔多架啵
不過唔知心智你係未會同我有差距啦....哈哈哈
好多謝好多好朋友^3^

買大開細呀呢期(頭先版主姐姐打比BB,講左少少關於呢張相相既野.........)

>.<
壞人編輯部
BB相IN HKP~~

引用:
原帖由 BB五歲 於 2006-12-8 01:21 PM 發表
買大開細呀呢期(頭先版主姐姐打比BB,講左少少關於呢張相相既野.........)

>.<
咁未冇左驚喜囉.....
好多謝好多好朋友^3^

18 12
發新話題