閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

(48+) 醜- 識FD子耶`

(48+) 醜- 識FD子耶`

*V*BABE`
              做FD子耶'  

{男女都得`}

hihi...........做個fd呀
不過唔可以post msn架
pm啦.....記得呀
一返工.......就想放假XDD

引用:
原帖由 火柴仔 於 2007-1-22 10:53 PM 發表
hihi...........做個fd呀
不過唔可以post msn架
pm啦.....記得呀
*0*`巧的’做FD子`
SOR-個MSN收埋左耶'

引用:
原帖由 梨子` 於 2007-1-22 11:01 PM 發表

*0*`巧的’做FD子`
SOR-個MSN收埋左耶'
我add左你

引用:
原帖由 火柴仔 於 2007-1-22 11:03 PM 發表

我add左你
*V*得閒搵禾傾計NA'

引用:
原帖由 梨子` 於 2007-1-22 11:32 PM 發表

*V*得閒搵禾傾計NA'
嗯.....好呀

咩事....d 相執成咁........-3-
=]

引用:
原帖由 火柴仔 於 2007-1-22 11:41 PM 發表

嗯.....好呀
*V*`XD..

引用:
原帖由 chungs001 於 2007-1-23 10:10 PM 發表
咩事....d 相執成咁........-3-
怪?`

我想問你係吾係有係另一個壇玩開....仲post過相?

2月10日(星期六)我地搞網眾.....睇下有冇興趣出麻黎一齊玩?(詳情請入下面個帖睇)

http://hkperson.com/forum/viewthread.php?tid=17061&extra=page%3D1

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-1-24 10:55 AM 發表
我想問你係吾係有係另一個壇玩開....仲post過相?

2月10日(星期六)我地搞網眾.....睇下有冇興趣出麻黎一齊玩?(詳情請入下面個帖睇)

http://hkperson.com/forum/viewthread.php?tid=17061&extra=p ...
禾有係其他論壇到POST相耶'
做FD子哇`
果日禾唔得閒耶..

吾緊要啦....下次有機會先再出黎!
因為我係其它壇見過你幅相....所以問問你

Ok Ok ok ah.

引用:
原帖由 梨子` 於 2007-1-22 10:26 PM 發表
*V*BABE`
              做FD子耶'  

{男女都得`}

http://img142.imageshack.us/img142/4462/babe3ep.g ...
Ok ok ok ok ok ah.

多d上黎玩啦....
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-1-25 11:51 AM 發表
吾緊要啦....下次有機會先再出黎!
因為我係其它壇見過你幅相....所以問問你
*v*巧耶‘下次得閒1定出..
哦*V*咁梨係其他論壇到有矛幫禾回POST耶*

發新話題