閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

想係度識廿幾至三十歲既新朋友

我二幾咋∼∼

小弟都未過30, welcome pm me

我18,無緣...............................

18...低過你要求=.=
但有興趣make friends!~

引用:
原帖由 小女皇 於 2006-10-3 02:26 發表
仲有呀.....我想改名呀....
點改呀????????????????
會員名只可以叫壇主幫你改~~>.<
壞人編輯部
BB相IN HKP~~
訂單殺不盡,挖礦單又生~~

引用:
原帖由 BB五歲 於 2006-11-15 10:11 AM 發表

會員名只可以叫壇主幫你改~~>.<
點解唔可以自已改呀? 我都好想改名
小妹子係我網名, 我真名叫小丸子....可唔可以幫我改

halo~  我係廿幾ga  
希望識到妳啦

我21 ar

me~23歲`!!!做建筑嘅>.

我21

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-11-15 13:44 發表

點解唔可以自已改呀? 我都好想改名
小妹子係我網名, 我真名叫小丸子....可唔可以幫我改
叫壇主喺本壇設置「會員改名中心」啦~~
PS:BB自己個壇呢個插件~~
壞人編輯部
BB相IN HKP~~

引用:
原帖由 BB五歲 於 2006-11-25 09:20 PM 發表

叫壇主喺本壇設置「會員改名中心」啦~~
PS:BB自己個壇有呢個插件~~
咁你快d幫我改啦 =.=

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-11-27 19:46 發表

咁你快d幫我改啦 =.=
叫壇主喺本壇加「會員改名中心」啦~~
BB只係呢樹既會員,幫你唔到~~XDD
壞人編輯部
BB相IN HKP~~

SURE!

MABEL.... PLEASE PM ME AND I WILL PM MY MSN TO YOU!

回復 #1 Mabel2006 的帖子

樓主.....我25歲呀可唔可以同你做朋友呀

發新話題