閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

17 12
發新話題

[男會員] ^^~~~~~你們好呀~

^^~~~~~你們好呀~

我第一次黎
唔知可唔可以同你地交個朋友呢
我22歲~工作是做日本料理的
做了很多年了~~
你們呢??/

回復 #1 kinho120556 的帖子

Hi, I am yy.
Nice to meet you ah.
I am yy

我都係22歲,我做寫字樓,咁岩同你一樣又係做左好多年
有時間就多d上黎la

我26歲了= = 做倉....依行做左好多年了...
唔知你去邊到玩多呢?
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

引用:
原帖由 煙仔 於 2007-5-12 10:05 PM 發表
我26歲了= = 做倉....依行做左好多年了...
唔知你去邊到玩多呢?
= =<------你依個公仔好樣衰

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-5-14 10:14 AM 發表

= =<------你依個公仔好樣衰  
邊夠你個icon衰....

我個 icon個個見到都話可愛,係你話佢樣衰
如果我個 icon樣衰,你果個 icon咪係d自障人仕用

姐姐做咩NUR地??
XDD

BB已經係第N次ICON失蹤.........
壞人編輯部
BB相IN HKP~~
訂單殺不盡,挖礦單又生~~

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-5-17 10:17 AM 發表
甘你可捂可愛啊?
I am yy

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-5-17 10:17 AM 發表
係咩~邊個話可愛架?講黎聽下?

引用:
原帖由 BB五歲 於 2007-5-17 07:46 PM 發表
姐姐做咩NUR地??
XDD

BB已經係第N次ICON失蹤.........
超齡BB...吾洗叫我姐姐喔~~你老過我既

回覆:multiwisdom

我一d都吾可愛...我唸你可愛d

引用:
原帖由 煙仔 於 2007-5-18 12:15 AM 發表

係咩~邊個話可愛架?講黎聽下?
個個都話可愛....係你話吾可愛,哼><
<-----成日都顧住笑,睇住笑到你個口合吾麻

回復 #11 靈靈 的帖子

有没相啊?
I am yy

引用:
原帖由 multiwisdom 於 2007-5-19 12:18 PM 發表
有没相啊?
我怕放出相出黎嚇親你.....你不如等我地下次搞活動出黎咪見到我

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-5-19 12:24 PM 發表

我怕放出相出黎嚇親你.....你不如等我地下次搞活動出黎咪見到我
大家做friends的野,最重要是份人好,
甘就ok la.
I am yy

17 12
發新話題