閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

21 12
發新話題

[男會員] (28+) 自貼相片

(28+) 自貼相片

我最近的樣子  ........(應該說成是..........最近的頭髮吧 ..........)

我個紋身丫 (比我整到變左個logo了......不過呢張真係係我身上影出黎的:挖鼻屎 )

冇見你貼相一排.....個頭完全吾同晒!
不過如果有幅係正面就好d  

好耐冇見你啦.......咁耐都唔上來呀
一返工.......就想放假XDD

引用:
原帖由 火柴仔 於 2007-3-13 11:44 PM 發表
好耐冇見你啦.......咁耐都唔上來呀
我有時都會上架~~~~只係無講野而已~~~
引用:
原帖由 靈靈 於 2007-3-13 11:35 AM 發表
不過如果有幅係正門就好d   
我正面唔好睇麻~~~~唔太清楚/見唔到就好了

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-3-13 11:35 AM 發表
不過如果有幅係正門就好d   
做咩冇lala影正門丫XDD
後門使唔使影下先,哇卡∼
平凡自古多薄意,曲高弦斷少知音

引用:
原帖由 天明仔 於 2007-3-14 12:23 AM 發表

我有時都會上架~~~~只係無講野而已~~~

我正面唔好睇麻~~~~唔太清楚/見唔到就好了
個頭就染得吾錯....不過如果有得睇麻正面就更加好,你之前貼過同依家貼過可能吾同呢?

引用:
原帖由 hohin1224 於 2007-3-14 01:00 AM 發表

做咩冇lala影正門丫XDD
後門使唔使影下先,哇卡∼
寸我....係吾係想死ar? 改返啦......

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-3-14 10:05 AM 發表

個頭就染得吾錯....不過如果有得睇麻正面就更�
成個頭得呢度紅的= =..~~~~正面而家比之前重衰左XDDDD

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-3-14 10:06 AM 發表

寸我....係吾係想死ar? 改返啦......  
嘻嘻...
玩下姐,唔係嬲丫,咁小氣嫁XD
平凡自古多薄意,曲高弦斷少知音

引用:
原帖由 hohin1224 於 2007-3-15 02:20 AM 發表

嘻嘻...
玩下姐,唔係嬲丫,咁小氣嫁XD
咁小事緊係吾會嬲啦....如果我嬲得既育定吾止咁少野

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-3-15 11:28 AM 發表

咁小事緊係吾會嬲啦....如果我嬲得既育定吾止咁少野  
你緊係唔好嬲啦~~~不過佢就死定了= =+++

係喎~~~如果你地有活動....麻煩叫一叫我= =.....Thanks

引用:
原帖由 天明仔 於 2007-3-15 04:40 PM 發表

你緊係唔好嬲啦~~~不過佢就死定了= =+++

係喎~~~如果你地有活動....麻煩叫一叫我= =.....Thanks
我都冇嬲....我同佢玩下咋,嗯
我都吾知幾時搞活動....如果搞我會通知你

引用:
原帖由 ININNG666 於 2007-5-24 04:50 PM 發表
不要灌水....
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

回復 #1 天明仔 的帖子

哇!!!
你好型啊!
我叫yy,男,你好.
I am yy

21 12
發新話題