閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

各位靚女入黎吹下水啦...

引用:
原帖由 anna_mira 於 2006-10-28 08:56 PM 發表
I am a girl
add me
pretty_annabellebelle@hotmail.com
靚女..你好似好想識朋友咁喎...

Hi hi ~~

嘻~嘻~ 第一次黎呢個論壇....

我是新來報到的女會員...大家好  請大家多多指教 ^^

引用:
原帖由 pink~sky 於 2006-10-29 04:09 AM 發表
Hi hi ~~

嘻~嘻~ 第一次黎呢個論壇....

我是新來報到的女會員...大家好  請大家多多指教 ^^
你好吖..  多d上黎同我地傾計啦...

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-10-29 05:51 PM 發表

點解個個女仔你都叫佢地要同你傾多d架
你都幾濫喎!

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-10-29 07:14 PM 發表

點解個個女仔你都叫佢地要同你傾多d架
你都幾濫喎!
多d傾計=多d溝通...可以幫助自己了解女仔既心理..
但你唔可以話我濫...識朋友都叫濫...唔係呱...?

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-10-29 07:18 PM 發表

多d傾計=多d溝通...可以幫助自己了解女仔既心理..
但你唔可以話我濫...識朋友都叫濫...唔係呱...?
哦...你想了解女仔心理, 係咪想學多幾招追女仔呀!
你請教下我...等姐姐教下你啦!
識多個fan係好事...但你好似對人有d野喎 hehe

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-10-29 07:37 PM 發表

哦...你想了解女仔心理, 係咪想學多幾招追女仔呀!
你請教下我...等姐姐教下你啦!
識多個fan係好事...但你好似對人有d野喎 hehe
咁都俾你發現到添...
仲唔快d過返兩招黎...姐姐...
仲有..我對人有d咩野吖???

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-10-29 07:42 PM 發表

咁都俾你發現到添...
仲唔快d過返兩招黎...姐姐...
仲有..我對人有d咩野吖???
都係唔好叫我姐姐...叫老晒...我仲細過你架!
叫聲師傅啦! 咁我就考慮教你
心知肚明←

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-10-29 08:15 PM 發表

都係唔好叫我姐姐...叫老晒...我仲細過你架!
叫聲師傅啦! 咁我就考慮教你
心知肚明←
細過我...咩先??

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-10-29 05:51 PM 發表

好呀^^..不過....我上黎你地都走哂 點傾計呀

好悶呀! 點解呢度無乜人傾計架!
咁~~點識朋友喎

有無人陪下我 同我傾下計呀

引用:
原帖由 pink~sky 於 2006-10-30 02:57 PM 發表
好悶呀! 點解呢度無乜人傾計架!
咁~~點識朋友喎

有無人陪下我 同我傾下計呀
你好吖...
無辦法啦...我多數係夜晚先會上黎嘛...

HI ALL!

YES, I ALSO MOST LIKELY ONLINE AT NIGHT TIME ONLY!

[quote]原帖由 煙仔 於 2006-10-29 08:21 PM 發表

細過我...咩先?? [/quote
當然係指年紀細過你啦....

發新話題