閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

各位靚女入黎吹下水啦...

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-10-20 12:33 PM 發表
有好多女會員,係你搵吾到∼∼∼呵
有黎睇post既人都搵到啦依家...

喂...你地漏咗我呀, 我都係女仔嚟架
大家不如做過fan啦, 唔知你地平時隨咗上網, 仲鐘意玩d咩啦?
斷估唔係d衰野卦

hihi~~~問號先生~~~사람

msn:cherish_kettering@hotmail.com

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-10-20 11:09 PM 發表
喂...你地漏咗我呀, 我都係女仔嚟架
大家不如做過fan啦, 唔知你地平時隨咗上網, 仲鐘意玩d咩啦?
斷估唔係d衰野卦
點會漏咗你份吖...(唔知以為有野派添吖...)
但我係一個男仔...所以我平時玩既野應該唔係咁岩你地...
因為我平時會打下籃球,踏下單車同打下機咁囉...
咩野唯知衰野先???

引用:
原帖由 suger毛毛 於 2006-10-21 09:49 AM 發表
hihi~~~問號先生~~~사람

msn:cherish_kettering@hotmail.com
問號先生???  你唔會話緊我呱...

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-10-21 09:56 PM 發表

點會漏咗你份吖...(唔知以為有野派添吖...)
但我係一個男仔...所以我平時玩既野應該唔係咁岩你地...
因為我平時會打下籃球,踏下單車同打下機咁囉...
咩野唯知衰野先???
都係你好d, 仲記得我
邊個話男仔玩d野, 女仔唔玩得?
打籃球,踏單車都係我強項! 可以"o既" join埋一齊玩啦
打下機← 邊隻機先....講清楚d好喎!
衰野---你咁聰明知我講咩"o既"

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-10-21 10:30 PM 發表

都係你好d, 仲記得我
邊個話男仔玩d野, 女仔唔玩得?
打籃球,踏單車都係我強項! 可以"o既" join埋一齊玩啦
打下機← 邊隻機先....講清楚d好喎!
衰野---你咁 ...
我打果隻機係唔識飛既...
你真係岩架...咁你想玩邊樣先???

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-10-21 11:12 PM 發表

我打果隻機係唔識飛既...
你真係岩架...咁你想玩邊樣先???
怪唔得你個icon
不如搞踩單車...睇下你踩得快d定係我快d
如果真係搞, 唔知有無其他人有興趣啦???

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-10-21 11:21 PM 發表

怪唔得你個icon
不如搞踩單車...睇下你踩得快d定係我快d
如果真係搞, 唔知有無其他人有興趣啦???
我一定唔會輸俾你既...
依樣唔知喎....

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-10-21 11:24 PM 發表

我一定唔會輸俾你既...
依樣唔知喎....
咁要鬥過先知...
不如就由沙田踩去大埔啦! 你幾時得閒...定我正式下戰書先 >.<

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-10-21 11:30 PM 發表

咁要鬥過先知...
不如就由沙田踩去大埔啦! 你幾時得閒...定我正式下戰書先 >.<
哈哈~你輸硬都得啦...
我今日先踩完黎...
我星期6下晝or星期日都得...

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-10-21 11:38 PM 發表

哈哈~你輸硬都得啦...
我今日先踩完黎...
我星期6下晝or星期日都得...
你敢睇少我...可惡
好...就11/11嚟個生死戰   輸咗嗰個請飲野!
你驚"o既"就而家投降

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-10-21 11:48 PM 發表

你敢睇少我...可惡
好...就11/11嚟個生死戰   輸咗嗰個請飲野!
你驚"o既"就而家投降
睇黎你都係唔見棺材唔流眼淚架啦...
11/11吖...等你...
洗唔洗搵d幫手吖你...

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-10-21 11:56 PM 發表

睇黎你都係唔見棺材唔流眼淚架啦...
11/11吖...等你...
洗唔洗搵d幫手吖你...
做人對自己有信心係啱...但你囂張成咁, 就唔可以原諒!
等我開個新topic"11/11大戰煙仔"等多d人可以報名

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-10-22 12:04 AM 發表

做人對自己有信心係啱...但你囂張成咁, 就唔可以原諒!
等我開個新topic"11/11大戰煙仔"等多d人可以報名
哈哈...終於都怕呢...嘿嘿..

發新話題