閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

各位靚女入黎吹下水啦...

回復 #255 hohin1224 的帖子

呵呵,100%米就系1落~~等於無剩哦~~

引用:
原帖由 BB五歲 於 2007-5-30 21:18 發表

某程度上,係~~XD
嘿~某程度上!?你本身就係一隻野獸啦!!

引用:
原帖由 hohin1224 於 2007-5-30 21:48 發表

好得人驚哎
算啦~反正我都唔再扮乖乖女,這些說話我好已聽慣啦,比起什麼“暴君(父母話的)”、“毒蠍子(我妹講)”、“惡巫婆(死黨叫的)”、“面具女(都係死黨叫的)”等等...“暴力女”這個名好得多啦~

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-5-31 11:58 發表

算啦~反正我都唔再扮乖乖女,這些說話我好已聽慣啦,比起什麼“暴君(父母話的)”、“毒蠍子(我妹講)”、“惡巫婆(死黨叫的)”、“面具女(都係死黨叫的)”等等...“暴力女”這個名好得多啦~
乜你咁多名架~

引用:
原帖由 ~車仔~ 於 2007-6-22 03:30 發表

乜你咁多名?
你估我想嫁!?我只想比人話我斯文女...
幸福,永遠在我遙遠的地方,每當我快要捉著它時,它便會在我眼前消失......
所以我決定讓自己創造快樂,只因我希望能在生命結束前,得到我所應得的幸福......

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-6-22 10:36 發表

你估我想嫁!?我只想比人話我斯文女...
咁要見到真人先知你係咪斯文女喇~

yy say

No beauty here bo.
I am yy

引用:
原帖由 ~車仔~ 於 2007-6-22 14:07 發表

咁要見到真人先知你係咪斯文女喇~  
咳咳...我成日比人話:「妳只得個樣係斯文!!」
幸福,永遠在我遙遠的地方,每當我快要捉著它時,它便會在我眼前消失......
所以我決定讓自己創造快樂,只因我希望能在生命結束前,得到我所應得的幸福......

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-6-26 11:31 AM 發表

唔係咁得人驚呱= ="
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

我都唔知點解啊~~
老媽成日都話我:「生得妳個樣斯斯文文,但性格就成個男仔咁粗粗魯魯,好心妳似返個女仔得唔得!?邊有女仔好似妳咁.....」
這番話由我上中學開始就講到宜家,真係背都背到出黎...難道這就是所謂"睇人唔可以只睇表面"既寫實板嗎?

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-6-27 01:50 PM 發表
我都唔知點解啊~~
老媽成日都話我:「生得妳個樣斯斯文文,但性格就成個男仔咁粗粗魯魯,好心妳似返個女仔得唔得!?邊有女仔好似妳咁.....」
這番話由我上中學開始就講到宜家,真係背都背到出黎...難道這就是所謂 ...
你依家幾多歲吖?
女大18變嘛...可能你大個d會成個淑女咁都唔定呢~

引用:
原帖由 煙仔 於 2007-6-28 22:22 發表

你依家幾多歲吖?
女大18變嘛...可能你大個d會成個淑女咁都唔定呢~
我23啦~而且"淑女!"? 咪搞我!!
我認為女孩子都不要太柔弱,應該剛強一D既好,所以要我扮咩"小鳥依人"、"柔柔弱弱"既女孩子, 我一定做唔到;其他人呀、朋友等冇所謂,但我就一定唔得,完全接受唔到~

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-6-29 12:31 PM 發表

我23啦~而且"淑女!"? 咪搞我!!
我認為女孩子都不要太柔弱,應該剛強一D既好,所以要我扮咩"小鳥依人"、"柔柔弱弱"既女孩子, 我一定做唔到;其他人呀、朋友等冇所謂,但我就一定 ...
睇你咁講,你都係做惡女好d....
起碼唔洗扮,做自己~

引用:
原帖由 煙仔 於 2007-6-30 19:10 發表

睇你咁講,你都係做惡女好d....
起碼唔洗扮,做自己~
講得啱~所以我既座右銘係:「做返自己~」

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-6-26 11:31 發表

咁BB使唔使驚定先~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
壞人編輯部
BB相IN HKP~~
訂單殺不盡,挖礦單又生~~

發新話題