閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

校園愛情經歷

暗戀就有,,明戀ge就未試過~!!
搵我 GE 就 @我
MSN::  siu_kai_94  [[hotmail]]

其實e+讀女校~
日日對住d女仔~
有時好鬼悶~
冇仔溝~!!!=]
搵我 GE 就 @我
MSN::  siu_kai_94  [[hotmail]]

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-6-16 11:39 AM 發表
唉....你出黎都溝到啦....咁你有冇諗住轉學校?
冇wor~讀女校好地地~
要溝ge咪上黎lor~!!
反正我e+都有仔~!!
搵我 GE 就 @我

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-6-16 11:45 AM 發表
hum...加多個我得唔得先=]
+你泥做咩先~?!
搵我 GE 就 @我

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-6-16 11:47 AM 發表
你條仔呀.....囧囧囧
妄想na~
我肯,,我條仔都吾肯na~!!
搵我 GE 就 @我

引用:
原帖由 fish 於 2007-6-16 11:52 AM 發表
應該係有既 小五like左個女 可惜就是暗戀 無表白過,

雖她知道我的心意,但她沒對我動輒過一點情

唉,六年班就退學了,他明戀的bf無掛住她

但我不是

我會記住她

這雖不是我的初戀,因為她沒對我動個情 ...
其實暗戀係戀愛入面最蠢架~!!!
雖然我以前都有~!!!
搵我 GE 就 @我

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-6-16 11:55 AM 發表
我唔信你肯囉...我講笑姐...哈哈
係咩~?!
咁做住fd先lor~!!!
搵我 GE 就 @我

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-6-16 11:57 AM 發表
哦....不嬲嫁啦
咁又係~!!!
但係之前好似好少見你上黎~!!!
搵我 GE 就 @我

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-6-16 12:02 PM 發表
都唔知呀....依家無啦啦想玩咪入黎玩囉=]
你新黎嫁咩=]
梗係吾係na~
係你少黎,,先至吾覺我係度ge~!!!!
搵我 GE 就 @我

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-6-16 12:08 PM 發表
=]姐係你係論壇完老=]
點解你唔做x主=]
我有sd 過msg俾壇主~
但係佢冇理我~!!!T^T
搵我 GE 就 @我

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-6-16 12:15 PM 發表
下....咁奇怪=]....冇理由嫁.....可能佢唔得閒呢=]
係掛~但係都好耐之前na~算na~!!
搵我 GE 就 @我

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-6-16 12:21 PM 發表
咁都得嫁你=]
整個版好好玩嫁=]
你睇下我個版就之啦=]
吾覺wor~!!
搵我 GE 就 @我

引用:
原帖由 fish 於 2007-6-16 03:25 PM 發表

如果唔係,你地既關係咪仲大..囧
有幾大ya~??
我有仔仔架na~
不過.....算na~XD"\
搵我 GE 就 @我

發新話題