閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

中學生放學後..

時間方面,,
少hw咪多lor~
多hw咪少lor~!
搵我 GE 就 @我
MSN::  siu_kai_94  [[hotmail]]

引用:
原帖由 fish 於 2007-6-16 11:34 AM 發表
咁功課呢..會唔會超多同超難
你聽書ge咪易lor~!!
通常吾係第2日交ge我都吾做住架na~
做吾切咪叫我fd copy俾我lor~
有d吾識做ge咪番school抄~!!!
搵我 GE 就 @我
MSN::  siu_kai_94  [[hotmail]]

引用:
原帖由 fish 於 2007-6-16 11:53 AM 發表

咁正....
不過有時會太多抄吾切~!!!!
e d野其實係一d都吾正~
次次都抄到手軟~!!!
搵我 GE 就 @我

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-6-16 11:59 AM 發表
咁又係呀.....尤其是中史作業=]
我試過ya~
手都軟~!!!
搵我 GE 就 @我

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-6-16 12:04 PM 發表
唔係呀...係抄完之後覺得冇也野.....但係你望住隻手.....佢自己係到震=]
冇咁勁~係隻手好痛姐~!!!
搵我 GE 就 @我

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-6-16 12:09 PM 發表
係ma 備左=]
係ya~!!!!!
搵我 GE 就 @我

但係我有時會冇hw 架~!!!!
但係一有ge就超多~!!

搵我 GE 就 @我

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-6-16 12:32 PM 發表
又唔係wor.....佢成日都有...都唔知做咩事....食錯奶粉=]
有時NA~!!
搵我 GE 就 @我

算na~e+都學期尾~冇hw~!!!
搵我 GE 就 @我

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-6-19 12:21 AM 發表
你唔怕死喇緊係=]
但係我地d老師有時會叫我地去hw class
搵我 GE 就 @我

發新話題