閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[女會員] ♥.暫別論壇..

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-5 06:02 PM 發表

我唔Q呀
Q...仲好Q...tim ...
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-5 06:03 PM 發表

我估佢喺中國...
hoho...醒wor..hoho;P
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-5 06:12 PM 發表
如果糖姐姐心地都好嫁話,選世界小姐都得lor,我唔係話糖姐姐心地唔好,我覺佢心地好,但係都要念下佢係唔係先,陌生人都係唔係太信 ,但我也信糖姐姐心地好好,點呀好自相矛盾呀 ,但係都覺佢樣靚心地好,布飢硠奶H ...
下...冇咁嚴重挂..
我霖我冇你講的咁優秀lar..hoho
不過多謝曬你ar...
我覺得都係做平凡人好D..
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-5 06:18 PM 發表

你無啦啦可以講到人地去選美o既
愈拉愈遠
我驚你遲早講講下話阿糖入o左娛樂圈之後紅o左...跟住就嫁入富豪...
HAHA...點解聼落好似電視劇嫁...
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-5 06:19 PM 發表

哇幾好呀,之後我地去佢屋企逗利事,都好d錢啦,good
哇...原來你早有計劃ar..hoho
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 cfong 於 2007-1-6 02:58 PM 發表

I think u have to fing a gd time and a nice place
ng...我到時到香港一定會提早話卑大家聼嫁..
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 cfong 於 2007-1-6 03:06 PM 發表

我成日食糖,但係未試過蛀牙
哇...咪你咁勁嫁..
我由一年級就開始蛀牙蛀都而+ar..
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 cfong 於 2007-1-6 03:14 PM 發表

廈門???
係ar,,係ar,,你仲記得ar..hoho
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 cfong 於 2007-1-6 03:22 PM 發表

大約幾時返 ?我later去旅行
我霖到要四月份左右ar..hoho
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 cfong 於 2007-1-6 03:23 PM 發表

睇完之後就記住lu
咁講你讀書實好好lar.,.
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 cfong 於 2007-1-6 03:32 PM 發表

我背野係ok,但係唔鐘意讀書
不過你有天分..就算唔駛成日對住本書我霖你test都可以pass lar..hoho
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 cfong 於 2007-1-6 03:42 PM 發表

勉強pass都得既...
hoho..所以咪話你有天分lor..
有d人..就算再點樣認真讀書...
個成績都係一般..
我覺得你咁有天分...
應該多卑d心機...
你可能而+記得讀書好無聊...
但係等你大個個陣時...
就會覺得其實知識係好重要嫁..
冇辦法lar..而+E個世界實在太現實lar.,..
樣樣野都淘汰得太快lar..
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-6 03:53 PM 發表
哇咁咪好多好色鬼你係中國
hoho..冇你霖得咁嚴重挂..hoho
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-6 03:54 PM 發表

,咁夜晚咪好嚇人
咁我都唔係化得好白姐..
我霖D相可能係燈光問題先會咁白挂..HOHO
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-6 03:55 PM 發表

哇你想點
你話呢...你都知好野唔好曬e個道理lar...
  ┊J ┄┐   

發新話題