閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[女會員] ♥.暫別論壇..

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-3 07:59 PM 發表

睇係你份上原諒佢啦
hoho..多謝卑面wor..
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-3 08:03 PM 發表

咁你番緊工做緊野點來呀,家上我屋企有人,我會反抗添,我好大力嫁,你可能捉我唔到
haha..放心...糖姐姐有練過嫁..
我跆拳道三級tim...我就唔信捉唔到你,,,哈哈 我尼lar,.,.
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-3 08:06 PM 發表

好似佢真係變左你細路咁的,
梗係比面啦,你係長輩來加嗎
hoho..咁多謝多謝,,
我霖佢以後唔會ge lar,,
大家尼E度玩都係想開心姐..係咪..
以前d野..算lar..好冇??
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-3 08:08 PM 發表

放心我跆拳道綠(戴)
死lar,,今次遇到強手tim....
唯有番屋企食自己lar..
不過你唔好囂張住..10年後我實番尼搵你嫁..
閃人~~~~
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 tt1823 於 2007-1-3 08:35 PM 發表
咁叻,嗌佢出黎見下面囉
又係新會員,,,
點解咁多事嫁,,,
我話過我唔係香港,,,
我唔知你係邊個,..不過請你唔好係我個post瞭是生飛..ok..
  ┊J ┄┐   

如果而+我係香港,..
我同意出尼見面..,
我都約左e個壇ge兩個會員..
講好我一番香港就同佢地一起出尼玩..
我相信誰是誰非到時可以一清二楚..
無名氏唔好同e D人講咁多lar,.,.
佢點講隨便佢lar..我冇所謂嫁
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-3 08:39 PM 發表

佢成個jessica糖個細路2世咁
算lar..佢中2點講由得佢lar/..
唔好到時搞到又吵戰就麻煩lar..
到時係自己虧低姐。。
唔好理佢lar..
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-3 08:43 PM 發表

o......ok小心d呀你,我叫消哥哥禁佢言先
我霖可能係有人想尼e度搗亂姐,,,
唔緊要lar..
佢講咩由得佢lar..話定到時我要同樂諾同埋kazue一起出尼玩..
誰是誰非到時就一清二楚lar..hoho
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-3 08:48 PM 發表

咁你幾時番
可能4月份挂..
到時我霖你地都放假lar..一起出尼玩ar..hoho
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 無名氏 於 2007-1-3 08:53 PM 發表

出到先lor,我4月份可能唔得,我升到中一,我呀媽比我出到遠一遠都得,如果有機會,咁我都會去的,但係都怕你食左我
咁ar,,唔緊要lar,,,咁到時先算lor..
haha..講笑姐..係呢。。
唔好意思ar,...
我個msn好似好問題ar..
死lar..仲未恢復正常...
所以我down左ar..
唔好意思ar..我出去一陣ar..
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-3 10:33 PM 發表

邊有呀
你要相信觀衆的眼睛係雪亮ge..haha
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-3 10:34 PM 發表

咁又係
其實我一直都好相信注定嫁..
我一直覺得..係你ge野...實係你ge..唔係你ge野..求都求唔尼lar..hoho
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-3 10:35 PM 發表

主動冇用,要人地肯like我先算啦!~
咁你未試過又點知wor..
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-3 10:36 PM 發表

唔關靚仔事...而且我又唔係靚仔...
咁你like人地笑多d丫定係like人地黑口黑面多d呢???
我就like人地笑多d喇...
我都係咁話ar..haha
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-3 10:37 PM 發表

我都差d俾佢誤會o左!~
hoho..咁又係ge...
不過我霖我反應快D ar...
佢一申請個 ID我就已經知道佢係邊個LAR..HAHA
  ┊J ┄┐   

發新話題