閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[女會員] ♥.暫別論壇..

引用:
原帖由 無名氏 於 2006-12-30 05:02 PM 發表

係嫁,所以做小學生最好^^
係ar..係ar..我都想ar...
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 無名氏 於 2006-12-30 05:07 PM 發表
又要走lor,要做功課88
hoho..不過做小學生最唔好ge一樣野就係成日都有大把功課要做..
同埋媽咪會成日岩岩沉沉lor..hoho
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 kenneth1216 於 2006-12-30 05:23 PM 發表

個個都好busy呀......!
我都係咁話ar..冇辦法lar..
放完假就要test ar ma..
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 cfong 於 2006-12-30 05:27 PM 發表
我極度無聊(天音:就黎考試啦!溫書啦你!)
我都係咁話ar..
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 樂諾* 於 2006-12-30 06:45 PM 發表

因為冇可能一次過覆兩次

XDD
hoho..禁又係wor..
唯有下次lor..hoho
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 樂諾* 於 2006-12-30 06:46 PM 發表

仲有部相機的

不過吾系我

XDD

果道都勁少相

仲影到勁咩= =
唔緊要lar..
話定影相個機會仲有好多ar ma..
下次搵機會影番lor..hoho
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 cfong 於 2006-12-30 06:56 PM 發表

梗係啦!下年升中一啦!一定要努力
咁又係ge..比D心機wor..
係呢...新ge一年...你有咩願望ar
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 cfong 於 2006-12-30 07:06 PM 發表

你問我????
係ar..係ar..
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2006-12-30 07:08 PM 發表

係呢幾日姐...不過好似仲要整成個禮拜...
有排唔洗開msn!~

我睇番你post第一頁...先知你d人氣勁到搞埋活動,哈!~
果然係魅力過人啵
估唔到自己會中埋獎,哈!~
我都係咁話ar...
hoho...咁都係多得你地姐..hoho;P
多謝曬wor.. ;P
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2006-12-30 07:17 PM 發表

我諗都係冇得on msn...如果有得on msn...
呢度又變番冇人地帶!~

但估唔到出去一陣,已經17頁去到21頁...
hoho..禁又係ge...
可能大家個msn都on唔到..所以先走尼e度玩挂..hoho
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2006-12-30 07:29 PM 發表

嗯...
我聽日返大陸兩日同d親人
你覺得大陸凍唔凍???因為我要準備d衫o個d
咁ar..e幾日都幾凍下嫁..
不過唔知你番大陸邊度呢.,,
度度天氣都唔同個wor..
唔好凍趁ar..;P
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2006-12-30 07:37 PM 發表

thanks!~
好似係世界之(槍)o個頭...
唔知凍唔凍呢???
咁姐係廣東附近lar..
其實個度D天氣同HK都差唔多ga.,.
不過都係帶多衫好D....
咁你幾時去ar??
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2006-12-30 07:47 PM 發表
我聽早8點幾去喇...
我e家on到msn呀...
你試下on唔on到???
我由下午就一直係咁試ar..
成日都係咁斷綫ar...
激都激死ar..
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2006-12-30 07:55 PM 發表

雖然on到msn...
但我覺得呢個壇帶到俾我一d人情味...
msn開o左之後...同人傾計好似俾人排斥o左咁
半粒鐘應一次
hoho..可能有時人地唔得閑姐,,,hoho..
咁尼個壇玩下都唔錯lar..hoho...
係呢...你有冇睇《黃金甲》ar?
  ┊J ┄┐   

引用:
原帖由 kozue 於 2006-12-30 08:02 PM 發表
冇呀...你有???
盡未ar..5555``down唔到ar..
  ┊J ┄┐   

發新話題