閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

各位靚女入黎吹下水啦...

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-11-1 12:29 AM 發表

真係細過我...有種就出黎攞張身份證對下...
你唔好大我 .\/. 你拎我未拎囉!

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-11-4 10:34 PM 發表

唔關你事架...係我同佢d""私人恩怨""黎...
唔玩...點得架,咁咪悶死我囉..
你做咩攪到靈靈要出恐嚇信呀????仲攪到咁嚴重"私人恩怨"..

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-11-6 10:01 PM 發表

主2.5  和2.05  客2.6   平手盤
落注啦...我係主,佢係客...
唔係武林大會咩? 點解會變咗差枚架?
你唔好轉移視線喎! 你個林平之...仲有車仔係"岳不羣"
"欲練神功,必先xx"....哈哈!

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-11-6 11:19 PM 發表

你先係九陰真經既始祖吖...
因為你係東方不敗...係到扮女人..
吓...竟然俾你識穿咗我lee個身份   咁唯有殺人滅口啦!

引用:
原帖由 ~車仔~ 於 2006-11-7 12:09 AM 發表

我唔驚你,即管放馬過嚟
仲話唔驚我, 11/11又唔敢出o黎.....

引用:
原帖由 ~車仔~ 於 2006-11-7 09:23 PM 發表

我都唔知收工未  
咁你星期六通常放幾點架?

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-11-8 07:39 PM 發表

咁星期5會唔會知道收早吖?
唔係既話,我一個人唔夠隻不男不女既妖怪打架...
你講嗰個不男不女係指邊個呀!!! .\/.

引用:
原帖由 ~車仔~ 於 2006-11-8 10:34 PM 發表

咁我精神上支持你打贏佢先  
咁你即係想隔岸觀火...置身事外啦! 無膽匪類...

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-11-9 10:29 PM 發表

其實...邊個應,咪話緊邊個囉...   (靈靈教我既...)
車仔係第一個應你o既人....車仔原來你真係不男不女o既人妖

引用:
原帖由 ~車仔~ 於 2006-11-9 11:20 PM 發表

你會死得好痛快..放心  
你地兩兄弟會唔會大打出手呢?

引用:
原帖由 ~車仔~ 於 2006-11-9 11:54 PM 發表

既然已經殺咗小妹,仲使乜自盡呢.......係咪   
好驚呀, 做咩要殺我....  我得罪你地咩 >.<

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-11-17 06:28 PM 發表

係我同小妹知道左車仔個秘密吖...
嘩秘密呀...點解我唔知架! 你唔好拉埋我落水喎
車仔...要唔要幫你殺人滅口呀??? =.=

引用:
原帖由 ~車仔~ 於 2006-11-17 10:20 PM 發表

你兩個都要死   
嘩你個人咁恩將仇報架!
我幫你...你仲咁對我....唔可以原諒!
煙仔, 我改邪歸正投靠你...我地一齊對付車仔

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-11-17 10:27 PM 發表

你依個長頭草吖....竟然做漢奸...
第1個就先殺你...
點解你地要夾埋恰我喎!
我都係想幫你地啫...好心無好報

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-11-17 10:57 PM 發表

我點敢恰你喎...錫你都黎唔切...
不過你都係要死....
咩你咁暴力架! 成日都話要殺人...你咁樣d女仔點敢埋你身呀

發新話題