閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

(暫定)11/11大家有無興趣去唱歌?

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-10-29 07:49 PM 發表
(暫定)11/11星期六,大家有無興趣去唱歌?
男女老少都無所謂...有興趣就留個言啦...
哈...我就個第一個報名啦! 睇下我幾俾面你

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-10-31 09:42 AM 發表
哈∼∼∼係吾係要將個post,貼係另一區∼∼∼
冇人覆.....呵

冇人去搞吾成∼∼∼∼‘
唉....算把啦! 睇怕都真係攪唔成

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-11-1 12:26 AM 發表

依個重任就交俾你地兩位美女啦...
你咁不負責任
....由於我唔係美女..係美"少"女.....所以lee個重任交俾你啦! 靈靈~~

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-11-2 09:41 AM 發表

咁就差吾多∼∼∼
哈哈....我係策劃人
你地有無睇過小丸子: "小丸子又有心事, 呆望雨, 小丸子的腦袋諸多鬼主意....."
其實小妹子係我網名, 小丸子先知係我真名

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-11-5 11:53 PM 發表

=.=小丸子....小豬肉丸子ja呱...
你成日踩我...我得罪你咩<<衰人~煙仔>>!!!!

引用:
原帖由 ~車仔~ 於 2006-11-6 01:11 AM 發表

我係你地三個之外,更幕後既黑手   
咁你咪即係我地老大~

引用:
原帖由 ~車仔~ 於 2006-11-6 07:13 PM 發表

錯錯錯,我無做大佬好耐喇  
而家無即係以前有啦...好驚呀! 你個賊白黨....

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-11-6 07:45 PM 發表

我都無踩你...如果我真係踩你,你入左醫院啦..
都係同你玩下ja....唔洗用咁大隻字既...
我都係同你玩下啫...隻字用大d, 人地睇得清楚d, 咪多d人識你囉!
幫你做緊免費宣傳, 你應該要多謝我呀

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-11-9 11:16 PM 發表

咩係賊白黨? 未聽過依個名詞...
lee個名詞你未聽過...唔好喺度扮細喎!

發新話題