閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[女會員] ♥.暫別論壇..

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-29 08:04 PM 發表

咁又冇..我覺得消哥仲受人歡迎lar..hoho..多謝曬wor..
我都覺...有佢真人露點相喎...迷死唔小少女啦

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-29 09:10 PM 發表

HOHO~..我都係咁話ar..
傾計有事都幾無聊下嫁..hoho
無聊都係一時時o既姐
但有時想搵d真心fd傾o個陣,佢地多數都係off晒...
搵其他人傾...佢地又好似唔多想應你咁!~

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 10:13 AM 發表

ng..咁如果你有冇事個話就上尼e度搵我lar..話定我成日都係e度ga..
msn我就晤多on lar而+..hoho
我都覺你依家like上黎呢度...

msn真係唔多覺得你會on

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 12:58 PM 發表

係ar..hoho..msne幾日成日都斷綫ar..

所以我都唔係好想on ar..hoho
係呢幾日姐...不過好似仲要整成個禮拜...
有排唔洗開msn!~

我睇番你post第一頁...先知你d人氣勁到搞埋活動,哈!~
果然係魅力過人啵 ;P
估唔到自己會中埋獎,哈!~

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 07:14 PM 發表

我都係咁話ar...
hoho...咁都係多得你地姐..hoho
多謝曬wor..
我諗都係冇得on msn...如果有得on msn...
呢度又變番冇人地帶!~

但估唔到出去一陣,已經17頁去到21頁...

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 07:21 PM 發表

hoho..禁又係ge...
可能大家個msn都on唔到..所以先走尼e度玩挂..hoho
嗯...
我聽日返大陸兩日同d親人 ;P
你覺得大陸凍唔凍???因為我要準備d衫o個d

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 07:34 PM 發表

咁ar..e幾日都幾凍下嫁..
不過唔知你番大陸邊度呢.,,
度度天氣都唔同個wor..
唔好凍趁ar..
thanks!~
好似係世界之(槍)o個頭...
唔知凍唔凍呢???

我聽早8點幾去喇...
我e家on到msn呀...
你試下on唔on到???

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 07:51 PM 發表

我由下午就一直係咁試ar..
成日都係咁斷綫ar...
激都激死ar..
雖然on到msn...
但我覺得呢個壇帶到俾我一d人情味...
msn開o左之後...同人傾計好似俾人排斥o左咁
半粒鐘應一次

冇呀...你有???

哈...down唔到...
我仲以為你去戲完睇...

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 08:07 PM 發表

我多想ar...
喺香港我想搵人同我一齊睇戲...
但好似冇乜人想去睇咁...
我好耐未入過戲院睇喇

我d fd都係咁同我講
你幾時落香港呀...搵日大家一齊去睇下戲丫...
好想感受番戲院o個種緊張震撼感覺

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 08:17 PM 發表

可能三月份挂..我要去換囘鄉證ar...
好ar.,..我都想ar,,,仲想去迪斯尼玩tim ar..
咁到時我番hk先call你lor..hoho
i see...迪士尼好細架...好快行晒成個迪士尼!~
但好多得意o既卡通人物囉...
但我上次去o個陣好多自由行d人...逼到我暈咁滯

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 08:22 PM 發表

下..咁ar..我上次番香港尼唔尺去lor..
想今次番hk補番ar..hoho...
呀下...你都係約你d fd去架啦多數
我上次去玩得好少...太多人喇...

發新話題