閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[轉貼] 哇哇!爆多令女(共53張)

都ok la,唔錯...
不過講靚,都係老婆妳靚d...
平凡自古多薄意,曲高弦斷少知音

引用:
原帖由 細an 於 2007-2-6 11:39 PM 發表

-0-ok咋...
等我仲搵左咁耐tim>.<
...哩個gap唔好笑既...我都唔令-.-
唔笑係正常嫁.我講緊真話麻XD

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-2-8 06:05 AM 發表

係囉,親切可愛既笑容 ,簡直迷到萬千少男,我地既hohin兄係其中一個

被迷到到既hohin............hohin......................hohin.....................hohin.....................hohin.......... ...
戒緊la卅.卅

引用:
原帖由 細an 於 2007-2-8 01:10 PM 發表

哈哈~你戒到先算-v-
傻佬...一個月呀~記得嗎?
應承過妳既野我邊會唔記得...

引用:
原帖由 二五仔 於 2007-2-8 05:12 PM 發表
戒緊=.="
食就,唔食就唔食,I HATE EXCUSE~~~~
我只不過覺得你係can't be arsed to do so ......................
心知肚明,如人飲水,冷暖自知~
其實呢...
係咪excuse,都唔係好關你事姐...

引用:
原帖由 $Money$ 於 2007-2-8 10:14 PM 發表
我加左分啦咩??加左幾分啊???
加左20分...
post多d會加多d

引用:
原帖由 $Money$ 於 2007-2-8 10:22 PM 發表
哦哦~!多謝曬你啊~
細an honey!^^
唔使...份內事XDD

引用:
原帖由 細an 於 2007-2-8 10:25 PM 發表

笨蛋錢-3-
你睇下自己d積分咪得lo*
哈哈~
再唔係妳個貼右上有個手指logo
禁左就知我加妳幾分...

引用:
原帖由 rachel1994905 於 2007-2-11 12:09 AM 發表

下.........秘密^^hoho~
不過你老公好10卜你~咁就高亮lor~!!!!
恭喜晒^^hoho~!
冇計la...呢個版咁少人黎...
妳貼一個post過40個cm我都會比妳XD

引用:
原帖由 rachel1994905 於 2007-2-13 08:46 PM 發表

^^hoho~咁我唔講喇~!!!!
呢到就點吹都冇人會理妳XDD

老婆貼相...
一定要十卜la...

發新話題