閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[轉貼] 美女打波,好多個XDDDDDDDDDDDDD

美女打波,好多個XDDDDDDDDDDDDD

大家數唔數到有幾多個藍球呢>?<
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
平凡自古多薄意,曲高弦斷少知音

引用:
原帖由 aiaiai0707 於 2007-7-10 12:53 PM 發表
超性感的美眉
是你的好友嗎
唔係哎,我上網搵嫁咋XDDDDD

引用:
原帖由 aiaiai0707 於 2007-7-12 12:47 AM 發表
哦~
原來係"上網搵"ge~
令仔真係勁阿 X]]
其實好易搵嫁咋,我得閒會搵多d上黎...
大家分享下麻XDDDDD

引用:
原帖由 aiaiai0707 於 2007-7-12 02:03 AM 發表
頭先果個令女係大大亞灣核電廠

咁尼個又係咩尼 XDDD
呢個係......
大亞灣『漏』電廠XDDD

引用:
原帖由 mephistopheles 於 2007-7-12 10:47 PM 發表
我以為是你女友呢!!!
哈,如果係...我唔使起身la XDDDDDD

引用:
原帖由 aiaiai0707 於 2007-7-12 02:11 AM 發表
如果佢系港女家話,

咁我明白點解香港咁多女仔無人要na = ="

(起碼再過幾年我有信心加入成為寡女份子 -w-)
唔係麻,放張相上黎睇下XDDDD

引用:
原帖由 aiaiai0707 於 2007-7-12 02:08 AM 發表
好色阿

話人地『漏』電   XPPPP
咁佢係漏哂出黎麻XDDDDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 aiaiai0707 於 2007-7-13 01:35 AM 發表
咁係5係我post出黎你實sup我先

講大話甩大牙bor XDDDDD
一定黎,用最快速度黎添XD

引用:
原帖由 aiaiai0707 於 2007-7-13 01:35 AM 發表

你唔起身人地都要起身家
你唔通唔俾人起咩 XDDDDDD
唔比,禁實佢XDDDDDDDD

引用:
原帖由 豆腐[8!] 於 2007-7-15 05:30 PM 發表
人地打''波'',你睇''波''|!
哈*
都唔係既,都會睇下個樣既XDD

引用:
原帖由 aiaiai0707 於 2007-7-16 12:10 AM 發表

哈哈
基本上個個男仔都係"好波之人"  xddddd
基本上我冇所謂既,岩feel就ok嫁la...
不過有就當然更好la XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 aiaiai0707 於 2007-7-16 02:45 AM 發表

其實你係想講"最好梗係有"吧~? XDDDD
呵呵
唔知估中有無獎呢
估中獎妳5分XDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 豆腐[8!] 於 2007-7-17 08:39 AM 發表
邊有女仔無波嫁!|''..
個個都有...
不過有d冇料到姐XD

引用:
原帖由 浪子楊顯 於 2007-7-17 10:10 AM 發表

有D係太平公主黎架嘛~~  
對了對了

發新話題