閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

各位靚女入黎吹下水啦...

引用:
原帖由 multiwisdom 於 2007-2-4 01:42 PM 發表

我知,仲是令女添...
咁依樣野我就唔知啦....未見過....
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

你地咁謙虛既...不過太謙虛就係虛偽架啦...

引用:
原帖由 〔欣〕 於 2007-4-5 10:24 PM 發表
唔係令女入唔入得呀...
當然可以啦...

引用:
原帖由 Kok 於 2007-4-6 09:08 PM 發表
男仔可唔可以入黎架?!XD
無任歡迎添.....~

引用:
原帖由 multiwisdom 於 2007-4-8 08:26 PM 發表
嘉欣快D上來啦...
邊個係嘉欣= =?

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-4-24 04:58 PM 發表
hi~
我都是新加入的~
hihhi~我都是新加入喔...
一齊黎傾下計啦...

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-5-13 10:28 PM 發表

如果我冇記錯,你好似係比我更早來這個論壇吧...
早你少少咁啦~~

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-5-18 09:31 AM 發表

喔~知道啦~原來佢傻傻地o既...
你唔係信個傻既講野吖?

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-5-19 11:32 AM 發表

我信...我信你地兩個都係傻既!
信傻既講野既先係最傻吖....

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-5-26 01:44 PM 發表

算啦~我唔再扮斯文乖乖女啦,我的而且確係一個鍾意打人既暴力女,可以了嗎!?反正我身邊既人大多數都被我打過啦...
唔係咁恐怖呱~~~

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-6-26 11:31 AM 發表

咳咳...我成日比人話:「妳只得個樣係斯文!!」
唔係咁得人驚呱= ="

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-6-27 01:50 PM 發表
我都唔知點解啊~~
老媽成日都話我:「生得妳個樣斯斯文文,但性格就成個男仔咁粗粗魯魯,好心妳似返個女仔得唔得!?邊有女仔好似妳咁.....」
這番話由我上中學開始就講到宜家,真係背都背到出黎...難道這就是所謂 ...
你依家幾多歲吖?
女大18變嘛...可能你大個d會成個淑女咁都唔定呢~

引用:
原帖由 藍酷言 於 2007-6-29 12:31 PM 發表

我23啦~而且"淑女!"? 咪搞我!!
我認為女孩子都不要太柔弱,應該剛強一D既好,所以要我扮咩"小鳥依人"、"柔柔弱弱"既女孩子, 我一定做唔到;其他人呀、朋友等冇所謂,但我就一定 ...
睇你咁講,你都係做惡女好d....
起碼唔洗扮,做自己~

引用:
原帖由 ice 於 2007-8-29 12:13 AM 發表
我係ICE。。。。。。
咁你係咪好凍架?

引用:
原帖由 yuki213621 於 2008-1-26 02:33 PM 發表
hi
我係女女女會員
歡歡歡迎你吖yuki...
唔唔唔知你係係係唔係漏漏漏口架呢?

發新話題