閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

各位靚女入黎吹下水啦...

引用:
原帖由 pink~sky 於 2006-11-4 09:09 PM 發表

做咩呀!係咪我講錯野? Sorry呀!!咪咁啦!唔好唔玩啦
唔關你事架...係我同佢d""私人恩怨""黎...
唔玩...點得架,咁咪悶死我囉..

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-11-5 07:06 PM 發表

你做咩攪到靈靈要出恐嚇信呀????仲攪到咁嚴重"私人恩怨"..
唔係恐嚇信,係警告信ja...
係吖,係私人恩怨黎架..我約左佢初一係飛鵝山山頂決一死戰架啦...

引用:
原帖由 ~車仔~ 於 2006-11-6 12:54 AM 發表

係咪?
我地既決戰方式係.....猜拳...
一盤過....刺激呢...

引用:
原帖由 ~車仔~ 於 2006-11-6 07:55 PM 發表

我想睇吓邊個輸先
主2.5  和2.05  客2.6   平手盤
落注啦...我係主,佢係客...

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-11-6 11:14 PM 發表

唔係武林大會咩? 點解會變咗差枚架?
你唔好轉移視線喎! 你個林平之...仲有車仔係"岳不羣"
"欲練神功,必先xx"....哈哈!
你先係九陰真經既始祖吖...
因為你係東方不敗...係到扮女人..

引用:
原帖由 ~車仔~ 於 2006-11-7 11:28 PM 發表

唔定,可能好早,又可能好夜  
咁星期5會唔會知道收早吖?
唔係既話,我一個人唔夠隻不男不女既妖怪打架...

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-11-9 08:51 PM 發表

你講嗰個不男不女係指邊個呀!!! .\/.
其實...邊個應,咪話緊邊個囉...   (靈靈教我既...)

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-11-9 10:38 PM 發表

車仔係第一個應你o既人....車仔原來你真係不男不女o既人妖
依次唔覺意講左車仔個秘密你知添....

引用:
原帖由 ~車仔~ 於 2006-11-9 11:26 PM 發表

你想做?
咁就等我先殺左小妹,之後自盡啦...

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-11-10 11:30 PM 發表

好驚呀, 做咩要殺我....  我得罪你地咩 >.<
因為只有死人先可以保守秘密...

引用:
原帖由 鍾倩怡 於 2006-11-17 05:55 PM 發表

係 但係e+車仔知左個秘密 係咪要殺佢?
係我同小妹知道左車仔個秘密吖...

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-11-17 10:23 PM 發表

嘩你個人咁恩將仇報架!
我幫你...你仲咁對我....唔可以原諒!
煙仔, 我改邪歸正投靠你...我地一齊對付車仔
你依個長頭草吖....竟然做漢奸...
第1個就先殺你...
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-11-17 10:36 PM 發表

點解你地要夾埋恰我喎!
我都係想幫你地啫...好心無好報
我點敢恰你喎...錫你都黎唔切...
不過你都係要死....

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-11-17 11:08 PM 發表

你唔好俾我見到你!
話晒我都係空手道十級...我會俾你地死得痛快d
我諗俾你練到100級都殺唔到我地...除非你用...美人計啦...

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-11-17 11:21 PM 發表

咦...你又知lee招係我最殺食嗰招o既
車仔老兄~依次我地大獲啦~

發新話題