閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

新手報到卅吹水區∼∼

咁我做第2個囉...
行不改名,坐不改姓,煙仔是也..
我最鐘意打波,踩單車,打機,(唔好諗邪野) 唱k,飲酒,上網.......不能盡錄
雖然唔鐘意返工,但為左擔起頭家...無計...
得閒同我吹下水啦,因為好悶..

引用:
原帖由 Maradona 於 2006-11-29 12:06 PM 發表
我尋日先入黎架.....
我鍾意足球,音樂,打機....
得閒搵我做個fd啦!!
好吖~咁你鐘唔鐘意賭波架?
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

大家多d上黎吹下水啦~我好鬼死悶吖....

引用:
原帖由 hkdd 於 2007-1-9 07:13 PM 發表
新來的,吳夠一日,呢到好旺場wo
唔旺場吖....就黎悶死我啦...

回復 #33 multiwisdom 的帖子

hihi~ welcome

回復 #34 C.T 的帖子

點會唔歡迎你呢...

引用:
原帖由 抽刀斷水 於 2007-1-24 03:04 PM 發表

哈,我係網上好鬼多職務,真係唔好意思。
PM又問我、依度又問我幾多歲,你仲要個個都唔問淨係問我,你真係逼得我呢個老餅好慘。
我地就係想知你塊餅有幾老嘛....

引用:
原帖由 抽刀斷水 於 2007-1-25 11:47 PM 發表

就係唔講呀∼見到咪知囉。
呵呵~咁神秘...唔通拍緊戲....

你同我都要用架啦....

引用:
原帖由 靈靈 於 2007-2-1 10:39 AM 發表

你把口講野真係店過碌庶.....我冇啦啦變左你好朋友?我都未同你傾過計,就話我好好人? 好有義氣?(義氣係比你講中左,不過我都要睇下係d咩事先會義氣)

又未見過我就話我係美女....我真係服左你  我一 ...
人地唔係話你吖....係話緊佢自己個fd.....

引用:
原帖由 小傻子 於 2007-2-5 11:49 AM 發表
hi, 我係小傻. 我喜歡看書, 食嘢, 睇戲及玩tarot. 有興趣的大家一起聊吓.
hihi~你都幾得意...叫自己做小傻...

吖~~唔通大傻係你阿哥....???

引用:
原帖由 小傻子 於 2007-2-6 11:25 AM 發表

如果我有個阿哥, 我唔mind 叫他一聲 "大哥".
唔係大哥...係大傻哥先岩...

哦~~多左好多新人喎...大家好吖~~多d上黎玩啦~

引用:
原帖由 貓凌兒 於 2007-5-15 07:05 PM 發表
報到∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
HI∼
貓來報到了∼
哈哈∼
hihi~多d上黎依度傾計啦~

引用:
原帖由 貓凌兒 於 2007-5-17 08:02 PM 發表

好呀∼煙仔∼
做咩要奸笑呢?

發新話題